Включвам се, макар и с малко закъснение
Бивам за сега... Разминаха ми се две посещения за преглед, като до последно се чудех дали да не хващам пътя към някоя болница.
Първо, имах сърбеж в интимната зона два-три дена, с подозрения, че са предизвикани от самобръсначката. Освен това оставих кожата да си почине малко, та и косъмчетата допринесоха за допълнителен дискомфорт. И докато сутринта се оправях за евентуален преглед следобеда, се минах с нова самобръсначка, на която махнах овлажняващата лентичка, измих се с интимен гел (предимно не ползвам) и след това намазах с малко кокосово масло. И час-два след това усетих как дискомфортът намалява и оттогава насам съм екстра.
А второто паникьосване беше с контракции, за които не знаех, че са такива, а си мислех, че бебето се е изнесло вдясно... Даже виках приятеля ми да се нарадва и той
Случайно попаднах на коментари, от които разбрах какво е всъщност това. И ми направи впечатление, че ми се случва нощес, случва се и през деня, като напоследък бяха зачестили леко. Почнах обаче да взимам магнезий и всичко се нормализира.
Ако бях отишла на преглед за някой от двата проблема, щях да навържа сумарно шест последователни седмици с посещение при АГ...