Момичета,не ми е тук мястото,но влизам да ви дам някой съвет.Не мога да се въздържа. Нали съм капацитет в областа
.
Маги ,за близнаци повечето колички са без кош за новородено,отделно се продават или портбебе е другия вариант,ама такова което се закопчава за рамата.На Муци не съм виждала двойни,а българските фирми,направо ги подминавай.За близнаци има една на АВС с твърд кош и седалки ,много е дълга ,като автобус.Хубави са на Маунтин бъги-много са здрави,ама скъпички,Косато са много красиви,но тежки,Макларън модела Туин Техно е мнооого здрав,като всичко тяхно.Ти май в апартамент живееш,мери асансьора на дълбочина,количката също.
Аз бих взела Макларън,независимо за едно или две деца.И то по-стария модел с двойни предни гуми,защото са по-здрави.И не искам кош за новородено.
Гледайте количката да е лека,големите гуми не я правят по-здрава ,а по-тежка.И да има амортисьори,те понякога са скрити ,като хванете рамата под дръжката и натиснете надолу ще усетите има ли няма ли.
Намерете си свестен консултант,който разбира,фирмите влагат много за обучение,но само в големите вериги.И каквото и да си купите,да знаете че има гаранция 2 години,нищо че на много места казват 6 месеца,всяка стока има търговска гаранция 2 г.,дори джапанките.