0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Който е съгласен с мен,нека обявим бойкот на кабинета на този печалбар,грубиян и некадърник!
Писах ви за моя приятелка с 3седмично кървене,положителен кръвен тест за бременност.Ами,отишла тя при въпросния "доктор" и той и казал,че в лабораторията са сбъркали и тя няма извънматочна,ами било си хормонално кървенето,назначил и хапчета,от които естествено не и минало 8O
Ами,аз 100пъти разправям да се ходи при лекар,който,като гледа ВИЖДА!!!.Днес беше при д-р Стаменов и той я пратил веднага в болница,естествено,че е извънматочна.
НО ЗАЩО ДУКОВСКИ И Е ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО,това изобщо морално ли е,на какво прилича,значи сега,ако си загуби тръбата,само ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ВИНОВЕН!!!
Момичета,който иска да ме подкрепи,ами вече не ми издържат нервите с такива некадърници!!!
*
Re: Бойкот на кабинета на д-р ДУКОВСКИ
« Отговор #1 -: Юли 11, 2006, 22:48:22 pm »
това говори доста лошо за този д-р. в интерес на истината като съм лежала по болници, все хубави неща съм чувала за него.незнам къде гледат вобще тези д-ри...май повече по джобовете ни  :balk_149:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Юли 11, 2006, 22:59:03 pm »
Мисля че постъпката на този лекар е безотговорна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_88:
Ако се съмняваше в кървен тест можел е да накара момичето да пусне още един....резултатът излиза за 2 часа!!!!!!!И да не се губи времето!!!!!!!!Дано момичето бързо да се оправи и да успеят да запазят тръбата! yahoo_17 :crossfingers:
*
« Отговор #3 -: Юли 11, 2006, 23:43:14 pm »
Морковче, само мога да кажа, че ужасно съжалявам за приятелката ти :(. Дано се оправи възможно най-скоро.
Колкото до Дуковски, аз отдавна съм му обявила бойкот и не веднъж съм писала във форума, че за мен това не е лекар :evil:. Дори да е бил такъв някога, сега се е превърнал в ужасно комерсиален човек. Това едно на ръка, а другото което си мисля е, че е прекалено възрастен (поне така изглежда) и въобще не се интересува от новостите в медицината, кара си по старите методи за лечение, въобще развитието му е спряло още преди 15 години. Сигурно, ако не са другите двама лекари, които работят в частния му кабинет, той е за никъде. 
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #4 -: Юли 12, 2006, 01:37:46 am »
Момичета, как му е малкото име на този "доктор" и къде приема?

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Юли 12, 2006, 07:22:26 am »
Момичета, как му е малкото име на този "доктор" и къде приема?

Акушеро-гинекологичен кабинет "Д-р Дуковски "
Д-р Анатолий Василев Дуковски
София, Студентски Град, бл. 57, вх. "Б"
тел: (02) 687-227 , GSM: (088) 414-382

Познавам го лично, говорили сме, но не ме е преглеждал дори.
По друг повод съм посещавала доста често тази 'клиника'
От тримата лекари, които са там само д-р Анна Белчева е добра, но като човек и гинеколог.
Ако търсите специалист по репродуктивна медицина, там няма такъв.
Третият лекар се казва Даниел, но фамилията не помня /а и нали питаше за малките имена  :D/.
Доста е скъпо там и не си струва парите - това е лично мое мнение.
Ето и няколко неща от него:
Това - първата част
и това
ТУК

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #6 -: Юли 12, 2006, 09:23:16 am »
Нямам лични впечатления от този лекар,но това което е написала Морковче ми е достатьчно :evil: :evil: :evil:

*
« Отговор #7 -: Юли 12, 2006, 09:50:23 am »
Мдаааааа Морки съжалявам за твоята приятелка :evil:, но повечето лекари май са от недовиждащите. Аз с изключения, съм попадла много често точно на такива.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #8 -: Юли 12, 2006, 23:10:11 pm »
Denis,аз нещо не разбрах.В тези статии не видях нещо лошо,хубаво,като ги е написал,но аз имах предвид отношението към приятелката ми и това,че при пол.кръвен тест за бременност я праща да си ходи в къщи по живо ,по здраво,вместо да вземе мерки. 8O