Жените по принцип са маниачки на тема диети, но българките според мен водят първенството. По-кльощави жени от българките не познавам. Парадоксът е, че колкото са по-слаби, два пъти повече са по-комплексирани. Имам един куп колежки в БГ, които все се извиняват, че са наддали някой грам, а изглеждат направо недоразвити. В чужбина жените са по-освободени от този вид комплекси, не че ги няма съвсем. Обаче в БГ се чувствам направо огромна с размер на дрехи 44-46, а тук ми казват, че съм секси. Аз лично не вярвам в диетите, вероятно защото съм опитала почти всякакъв вид хранителни режими. 16 години вегетарианство (като през това време имаше няколко години суровоядство, известен период разделно хранене, няколко лечебни (?!) гладувания) и един куп глупави диети с временен ефект. И като резултат временно свалени килограми. Чак сега (!!!), на стари години разбрах, че диетите са ужасно вредни за организма, защото макар и временно го лишават от нужните съставки, за да функционира правилно и отнякъде след време все избива. Вижте манекенките на какво приличат само! Новата ми мания е спортът и най-вече гимнастиката. Вярно, че за нея трябва да не те мързи много и всеки Божи ден да си дисциплиниран, но пък като награда имаш стегнато тяло, и то не само за лятната ваканция на морето. Чрез гимнастиката се раздвижва и жизнената ни енергия Чи, което е много важно за всички нас, чиито професии ни карат да водим заседнал начин на живот и висим пред компютпите нон стоп. Така че, момичета, повече гимнастика и хич да не ви пука заради българския женски стереотип!!!