Такъв ми е докторът, Хриси. Изобщо не ми пука болна ли съм, ако ще на легло да съм, да дойдат вкъщи да ми правят цветната снимка. НО миналия път ме върнаха за високо CRP, не ми пукаше на мен. Опитах се да ги убедя, че съм здрава, ама ме върнаха. Затова този път се пазих много, за да не върнат пак. И отново ми е високо CRP-то. Явно си ми е такова.
Относно зацапването, нямаше да кажа изобщо. Нали те самите ще ме разранят. Ама реших да се обадя, за да не успокоят, че не е проблем и да не го мисля, пък то...
Аз лично не го намирам като проблем, то не тече. Ама и да скрия, нали утре ще ме види докторът и ще ме пита защо си мълча.
За упойка не ме питат искам ли. Това е практиката.
Но ако ми я отложат пак, ще настоявам да я правим след няколко дена, нали няма да имам овулация, какво да чакаме.
Иначе зацапването било, защото хормоните не били достатъчни за моето тяло и се увеличава дозата. Докторката ме пита защо не съм се обадила по-рано, но днес ми е 10 ден, чаках го да свърши. Всеки ден имах по малко, но днес беше повече.
Поне за CRP-то няма да го гледаме. И в плюс към хубавия ден, бях за изследвания. Жената не ми нацели вената. Седим си, мен ме боли, кръв не тече. Кой знае какво нацели, после 3 часа ме боля цялата ръка, все едно не беше моя.
Има една разгонена котка, лепнала се е на моя прозорец и ме зарибява цяла нощ. Казах му, че съм на въздържание за цветна снимка, но не се отказва
Vistal, покажи кутийките. Заинтригува ме. И аз правя разни неща, кутийки, картички. Декупаж ли правиш?