Христинче, четях със затаен дъх дни наред с надеждата, че в понеделник ще пишеш, че все пак има пулс и всичко ще е наред, просто не е честно!
За това дето Господ изпраща изпитания на силните и на тези дето могат да ги понесат, просто се вбесявам като го чуя! Не е ли достатъчно това през което си минала?
И по тази логика, понеже ми се случи най-лошото, но още дишам и мърдам видиш ли, да се повтори пак, защото явно съм силна?!? Безумия са това!
Всички заслужаваме щастие, стига с тези неоправдани изпитания и преекспонирана сила!!!
От сърце ти желая, дали с предстоящото инвитро, дали на следващ цикъл, но отново чудото да стане и този път да трае до край с щастлив финал ❤️!
Еличка на теб честито и лека бременност!
Момиче_ф, да един вирус би могъл да повлияе на евентуална ранна бременност/имплантиране, но никак не е задължително, имам пресен пример за това, който в момента е в началото на четвърти месец.
Стиснати палци на всички!
Тери, голяма свежарка си, а тортата от памперси е чудна!
При мен мина обременяването с глюкоза и не само, че нямах граничен резултат като предния път, но с гордост заявявам, че нямам гестационен диабет тази бременност и голям товар ми падна от плещите. Корема ми в момента е с обиколка с каквато предните два пъти ходих да раждам (в средата на седми месец съм сега), огромна съм просто
, върнаха се неразположенията от началото на бременноста, та нямам вече търпение да се прикючи с този дискомфорт на пролет, а същевременно ме е страх от финала и ми е едно много никакво такова в това отношение...
Хайде чакам още
и хубави новини от всички ви!