Здравейте, моля за малко помощ, историята ми е малко дълга.
Та така,края на юли месец забременях , имах прокървяване преди датата на цикъла, отидох на лекар и ми изписаха дуфастон, чхг не растеше както трябва. Съответно към 7г.с. го изхвърлих сама. След като ми спря кървенето отидох при моят лекар и ми назначи 2 месеца Ясмин и да сме пробвали отново. Пих ги само месец, защото имах ужасна болка в гърдите, това се случва октомври месец. Декември ми откриха Чпв, реших да се оперирам при моят лекар той е онколог, отидох декември в края на преглед преди операцията и установи ,че нямам овулация.
След това януари началото ме оперира, имах прокървяване нещо като цикъл и го спряхме с дуфастон за 7 дни .След 40 дни отидох да ме прегледа и пак установи,че нямам овулация, лигавица 3мм. Заключи че имам недостиг на естроген или прогестерон, после ми вика като се върнеш ще ти правя стимлуция когато реша да имам дете . Направо се опулих .
След няколко дни размисли, реших да отида отново да го поразпитам,че нищо не бях разбрала .
Каза ми ,че нямам причина за стерилитет и да сме пробвали ,ако не станело тогава да съм отишла. Та възможно ли е от всичко това да ми е изчезнала овулацията ? Как преди това имах и изведнъж нямам. Не знам какво да правя и къде да отида . През всички тези прегледи само коментираше как лигавицата ми е много тънка.