Мерси Ади,
Аз сам от София и наистина сам ходила при много лекари,които никога не са ми казвали за тези изследвания или хапчета.След като прочетох за тях в сайта настоях пред последния лекар да ми направи изследвания и да ми предпише нещо и той каза да пия дуфастон,който аз така и не си го взех,защото трябвало да се пие като имаш ову,а аз досега с тестове не сам си отчела ову-то,сигурно защото аборта ми без кюртаж е преди 2 седмици а самата бременост не беше нормална защото ми дойде нормално и после прокьрвях.Сьжелявам,че се повтарям толкова много,обаче наистина при мен нещата са малко сложни и може само да се гадае в коя седмица сам била и кога сам забременяла.Всеки случай не е било на 14 ден от цикала ми а сигурно както казва лекаря точно преди или след като ми е сваршило.Така че си остава да си чакам ову-то незнам кога ще е и тогава да го пия този дуфастон,макар че сам малко скептична защото аз накарах лекаря да ми го предпише и той за да се отьрве от мен ми каза'добре хайде пий го'
Това е остава ми да чакам и да видя какви ще стане.Благодаря ти много и успех...