0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Къде е справедливостта?
« Отговор #20 -: Юли 18, 2006, 15:55:01 pm »
Миличка, много е трудно да се изправиш след такъв удар. Колкото и да си силен, Защото винаги има една мисъл - ето, моето бебе не идва, а тя нейното не го иска. Колкото и да си добра, всяко нещо си има граници. Всеки си има някакъв праг на болка и чуствителност. Тя е минала твоя. Много е трудно и от позиция на спечелила вече битката, мога да си позволя да ти кажа, че тя не е права и не е приятелка. Може наистина да те разбере само някой, който е минал по нашия път. Пожелавам ти ужасно много късмет и скоро да видиш и твоето бебе, да се огледаш в неговите очи, да те прегърнат неговите ръчички! Пожелавам ти много сила, смелост и кураж! И от все сърце ти пожелавам скорошна бременност и чудесно и щастливо майчинство! :babbycarrage: :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #21 -: Юли 18, 2006, 16:34:12 pm »
Може наистина да те разбере само някой, който е минал по нашия път.
Абсолютно вярно! Даже понякога си мисля, че такива "приятелки" не разбират наистина какво правят и колко много ни нараняват   :(
Натали  :bighug: :balk_21: и много  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
А съденето наистина го остави на друг, убедена съм че рано или късно всеки си плаща за стореното където и когато трябва.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #22 -: Юли 18, 2006, 17:44:56 pm »
Много, много ви благодаря момичета неможете да си представите колко много ми помагате. Знам, че имам вашата подкрепа, което за мен е от огромно значение.