Явно логиката на различините хора работи по различен начин.Според мен е добре да се знае и за неуспешните опити в една клиника. Тук хората не са малоумни, че да не могат да преценят, че там където са най-много неуспешните, то там и потока от пациенти е най голям. Ето, примерно уважаваната от мен клиника във Варна.Говорила съм с момичета, които смятат , че отидат ли там 100% после ще са бременни. Да, ама не, и там има неуспешни опити.И хич няма да се съглася да ме наричат "наивна". Мели, изключително много те уважавам, но не мога да си замълча.Със Сигнус преди време отворихме разговор по въпроса, който не ми се повтаря.Беше след като ОНАЗИ първа тема на Лотос МИСТЕРИОЗНО изчезна . Та със Сигнус бяхме на едно и също мнение, относно темата и ползите от нея.А спецално мисля , че Сигнус никой няма да нарече наивна. И съм съгласна с Оушън , че мнение дават хора, които вообще не са минали през процедурата. Примерно Белия гарван не можа да ме разбере за тънката лигавица - 9 мм. Не смятам и да обеснявам. Който си е минал по пътя знае за какво иде реч. Много ми е тъпо, че вообще обръщам внимание на подобни безумни разговори, които нито са градивни , нито помагат с нещо. Но явно съм станала свръхчувствителн към темата.Успех на всички!