Марми, не съм видяла тема, в която да молиш за помощ за анкета. Ако бях видяла, щях да ти помогна. Анкетата не се различава по нищо от обикновена тема в начина на оформяне. Горе вдясно има бутон "Публикувай нова анкета", щракваш и попълваш полетата. Не разбирам как може новорегистриран потребител да се справи, а ти да не можеш.
Извинявам се предварително на форума, че пак ще повторя някои вече казани неща. Марми, с какво на тебе лично ще ти помогнат примерно 200 гласа за която и да било клиника? Анонимни и без обяснение? С какво тези гласове ще те извадят от розовата мъгла? Как ще те подготвят за евентуален неуспех? Каква информация ще ти донесат?
Манипулацията е значително по-лесна в негативната тема. Ние тук се познаваме, ако едно момиче напише, че е минало през успешно ин витро, то го доказва с раждането си. Докато всеки може да пусне един глас в така поднесената анкета. В това число и глас от конкуренцията. Не вярвам да не можеш да разбереш това, освен ако умишлено не желаеш да го разбереш по неизвестни за мен причини.
Анкетата предполага именно гласуване без обяснение. Което пък е лишено от смисъл в този случай.
Сега за томахавката - не аз съм я изровила, за да я заравям. Темата от самото начало беше манипулативна. Целеше да предизвика конфликт и успя - не без твоя помощ. В момента, в който темата на Лотос беше изтрита и 100 човека се опитвахме да разберем какво става, главно заради тебе и острите думи, които написа по наш повод, в същото това време се подготвяше среща на Зачатие с г-жа Драганова. И вместо да се концентрираме върху този важен повод, ние си загубихме времето и нервите да се занимаваме с глупости.
Независимо дали едно мнение ми харесва или не, тук то не се трие освен в случаите, когато нарушава правилата на форума. Ти си стар член на форума, не го ли знаеш? Не се заяждам, но и няма да оставя няколко души да се подиграват с форума, това трябва да е кристално ясно на всички.