Здравейте, правим опити вече няколко години и съм на ръба на нервна криза вече, след като ми откриха много проблеми. Преди 2 години след операция на параовариална киста, доцентката, която ме лекува ме насочи към репродуктивен специалист. След изследване на хормони ми откриха пролактином- 0.5*0.5*0.5, пия достинекс и сега пролактина е в граници, а пролактинома след 3 месеца трябва да го изследвам.ТСХ ми беше 2.8 , а сега след прием на л- тироксин е 0.78, имам и двустранно запушване на теъбите с хидросалпингс. Знам, че варианта ми за бебе е инвитро, но съм объркана, защото вече 2 години, лекаря не подава документи към ЦАР. Имам хронични възпаления и алергии към упойки, някой антибиотици и към контраста на ЯМР. Миналата седмица ми каза, че трябва да говоря с анестезиоложката му, за да видим дали мога да правя инвитро. Съгласна съм, че противоалергичните снижават успеваемостта, но все пак това ми е единствения вариант. Ходя в Плевен на преглед, защото съм от Ловеч, но преди май имах повече доверие в лекаря си, сега се чувствам като касичка. Моля за съвет дали да си остана в Репромед или да ходя в София. Четох добри отзиви за Надежда, но моля за съвет при кой точно лекар.
Извинявам се за дългия пост и благодаря на всеки, който реши да го прочете и да ме посъветва, защото знам, че всички вие сте минали или минавате по този път и сте наясно с психическото състояние