Добро утро, момичета.
Тери, звучиш позитивно и готино, стискам палци за + теста
. Къде четеш за етапите на ембриончетата? Аз в ютюб гледах едни анимирани и все едно си имаше видео наблюдение вътре.
Павла, на финалната права сте
имам 2ма познати на 28ми август родени- и момиче, и момче- готини и много амбициозни.
Девите имат много силни качества и тези, които знам са много работливи и ученолюбиви.
Живо и здраво и усмихнато да е бебчето, другото са детайли
Относно добавките, на мен лично за АМХ ми се качи драстично след прием на витамин D.
Отделно, Лекарката ми каза да пия едно комбинирано прахче- иногитол+ фолиева к-на, казва се инофолик. Сега каза, че със золадекса няма смисъл, защото яйчниците са подтиснати.
Милиарда, провери дали инофолика като комбинация ще е добре за теб.
Слънчицето, дано да сте хванали момента.
в тази тема много позитивно ми върви всичко и имам вяра, че ще се случат нещата при всички нас.
Аз съм на преглед на 24ти за да ме види доктора и да реши да бие ли 4та инжекция золадекс или чакаме цикъл през септември. Определено ми дърпа десния, опериран яйчник, но може би трябва още време. 2,5 месеца минаха от лапарото и се надявам доктора да измисли какво ще правим точно( нали и дясната тръба не е пропусклива- не е казал нищо за хидросалпингс)..
Четох за рициновото масло, че е много хубаво за разни женски проблеми като компрес, но се колебая още. Някоя ползвала ли е?