Никакви, ама не ме питайте такива неща. Аз точно за това се опитвам да не мисля. Добре съм, още е много рано. 6ти ден след трансфер, вярвам че всичко е наред. Гледам забавни клипчета в интернет. Много добре си прекарвам по време на този болничен. От понеделник вече се чувствам отново човек и ми е супер. Тази вечер сме на зеленко на Цигов чарк и така. Чакат ме вече на работа и в понеделник започвам. Работата ми е много лека: на компютър, но нямам книжка и пътувам час и половина с автобуси до там. Но какво да се прави, всяка работа си има недостатъци. Оглеждаме се да си купим кола, сегашната ни е двуместна (даже не е наша), пък се готвим за трети член, а ако е от следващ трансфер даже 3ти и 4ти.
Коремът ми стана вече като на далматинец от Фраксипарина. Все пукам някакви капиляри. Павла не знам направо 9 месеца как се справяш, то си боли. То е ясно, че заради целта търпиш, ама си куражлийка.
Хелиантус, скоро и ти се прибираш, ще задействате нещата. Ще стискам палци.
Маги мей, аз по принцип съм с добре ТСХ, но месеца преди инвитро ми беше 3.4. Предписаха ми 0.25 Л-тироксин всеки ден. Тоест за всеки ден, но пък ти като го приемаш вече си знаеш дозировките. Гинекологът не може ли да ти смени дозата?