0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #960 -: Септември 09, 2018, 13:47:20 pm »
 serenity, много е тежко така. Знам от опит. Защо гоните такава голяма бройка за инсеминация? Аз правих 6 инсеминации и имам 3 бременности от тях, с последната се роди синът ми. При повече от 3 фоликула се спира опита.
Имаш антифосфолипиден синдром, но не каза какво поведение имаш при стимулации и бременност? Тромбофилия нямаш, но всички гени ли са ти хомозиготни?
ИР имаш ли изследвана? Биопсия на ендометриума? Какво беше поведението за НК клетките, при условие, че са 28%?
*
« Отговор #961 -: Септември 10, 2018, 09:14:53 am »
Момичета как сте?Аз чакам цикъл към края на седмицата.Толкова ми е сюреалистично всичко, че не мога да повярвам, че стана време да връщаме сладоледчето. Имаме ужасно много работа и нямам време да надникна да ви видя какво правите.

*
« Отговор #962 -: Септември 10, 2018, 10:42:15 am »
Много бързо мина времето. И аз се усетих, че мина месец от моята пункция. Ще си вземеш ли отпуск след трансфера този път?
Хайде дано двете Магита да увеличите темата ни с по едно бебе :)
Аз бях днес до клиниката. Взех си епикризата и изследванията. Много съм доволна от стимулацията ми. Преди пункция Прогестеронът ми е бил 1 и нещо, което означава, че всички показатели са били супер за трансфер.
Докторката ме гледа и са тръгнали по 2 фоликула и от двата яйчника, като се предполага, че овулацията ще е в ляво. Докторката веднага ме пита да нямам ИР и дали съм на диета. И по време на стимулацията като имах толкова много Я при ниски дози Гонал ме попита същото.
« Последна редакция: Септември 10, 2018, 10:51:20 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #963 -: Септември 10, 2018, 13:27:15 pm »
Маги,след цикъла ли почваш?Тери много бързо мина тоя месец,давайте сега с домашните опити.Знаеш я овулацията,нищо не се знае все пак.Моя мъж ,който всяка вечер си пие по една ракийка, и малко бира с вечерята спря алкохола.Щяло да помогне,щом и двамата не пушим и той от 1 седмица не пие.Моето вино засега остава.
*
« Отговор #964 -: Септември 10, 2018, 13:40:48 pm »
Браво на него. Добре е решил. Въпреки, че ти веднъж си забременя. Чак се очудвам, че е решил.
Ще работим усилено този месец. При 4 фоликула почти еднакъв размер шанса е доста по-голям. Само ще трябва да лежа като умряла по 5 часа.
Иначе моя Мишо е на събиране на випуска им около овулацията. Докторката каза да си пийне тогава. То какво друго да правил на среща с хора, които не е виждал от 10 години :D :D :D
Иначе и на мен ми казаха, че на следващия цикъл ЗЕТ. Маги е казала, че заедно ще сме бременни и трябва да спазвам :)
Слънчице, а ти за твоята ИР спря ли въглехидрати като картофи или само захарта? И виното не е ли сладко... И на мен ми се пийва. Поне едно мохито без захар.
« Последна редакция: Септември 10, 2018, 13:49:49 pm от teri_90 »
*
« Отговор #965 -: Септември 10, 2018, 13:48:58 pm »
Прекаленият светец и Богу не е драг.
Да си пийне Мишо. Тери, можеш да се сдобиеш с твоите близначки още този месец с тези 4 фоликула  :wink:
Слънчицето, ти не се отказвай от чашка вино, а мъжът ти да си запази една бира след работа.
Аз си позволяваш алкохол до 1-2 дена след инсеминациите. Най- странното беше, че при другите бременности усещах липсата на чашата вино, но при последната- даже преди положителния тест не се ми се пиеше. Сякаш тялото ми знаеше, че този път ще се задържи.

Маги, много силно стиснати палци за сладолетчето.

Късмет на всички!
« Отговор #966 -: Септември 10, 2018, 15:28:34 pm »
Момичета здравейте ! Идвам да ви се похваля че днес взех СГ на ММ и вече е нормозооспермия,преди още брой бяха 303млн.,сега са 458млн.,преди морфологията беше 4%,сега е 8%. Много съм щастлива,надявам се този месец да завърши щастливо както почна.
*
« Отговор #967 -: Септември 10, 2018, 15:33:47 pm »
Андрологът разреши на моя приятел бира и вино, само твърдият алкохол не му е позволен. Аз си пийвам също на излизания и събирания по малко  :wine:
Милиарда, браво, как успяхте да подобрите спермограмата?
*
« Отговор #968 -: Септември 10, 2018, 15:34:25 pm »
Еха, браво. 8% морфология си е добре. Моята лекарка каза, че при 6% морфология може вече да се надяваме за естествено забременяване. Трудно, но може. 8% ми звучи като мечта. Аз даже не знаех, че мъжа ти има намалена морфология. Щом с 4% успя да забременееш, представи си с 8 :)
*
« Отговор #969 -: Септември 10, 2018, 15:46:40 pm »
Ай, ай не си давам виното!Ставам лоша и заядлива!Това ми е спасението тия дни.

Милиарда, страхотен резултат!

Слънце, отивам на 3-ти ден от МЦ и ще ми кажат какво ще правим.

Благодаря на всички за палчетата, аз цикъла го чакам на 15-ти с учениците  :P :lol:

« Отговор #970 -: Септември 10, 2018, 16:00:05 pm »
И на мен ми намирисва на близначки при Тери. Моя Б12 е готов 210.5 pmol/L при референтни 141-489. ИР я пуснахме еднократно, че ми изникнаха непредвидени работи преди да ми вземат кръв, но резултата още не е излязъл. Вече ако има проблем ще правя обременяване с глюкоза.
Милиарда, много добри резултати. Какво приемаше твоя мъж?
*
« Отговор #971 -: Септември 10, 2018, 16:05:01 pm »
Танче, Б12 е супер. Но за ИР щом е еднократно не важи. Аз имам супер НОМА индекс на 0 час. И на първи час инсулина ми скача от стойност 5 на стойност 90. 18 пъти. Моля те направи го пак. Съмнява ме при теб, че ще се окаже там проблема. Задължително го направи. Не си заслужава да стигнеш до инвитро, ако може проблема да се реши с 2 месеца диета. А и за самото инвитро, ако имаш ИР яйцеклетките ще са некачествени без диета.
Маги, ще стане този път. Само да лежиш повече.
Явно само аз съм будала и спазвам стриктно диетите. Да пазя качеството на яйцеклетките, а хората се черпят около мен, докато аз пия поредната минерална вода :D
« Отговор #972 -: Септември 10, 2018, 16:16:35 pm »
Ще видя кога ще стане това, че тази седмица съм нощна смяна, а нали трябва сутрин да се ходи, а за мен сутринта се явява на обяд като стана от сън и не знам дали ще се съгласят в лабораторията. Иначе ще е след почивката вече.
Наближава края на темичката ни. Коя бъдеща мама ще направи новата? :)
*
« Отговор #973 -: Септември 10, 2018, 16:19:02 pm »
Magi mei, трябва да е. Дано се появи скоро. Тя е в инсеминация и то може би днес или утре.
Мноого стиснати палци, Маги мей. Сещам се за теб. Дано това е късметлийския ти месец.
« Отговор #974 -: Септември 10, 2018, 16:55:02 pm »
Подобрите я за 4 месеца с профертил,агапурин,вит.Е и имаше и още нещо ама не си спомням какво беше. И аз не очаквах чак такъв ефект,но е факт. Сега сме на бойното поле и се надяваме да стане.
« Отговор #975 -: Септември 10, 2018, 17:31:54 pm »
Здравейте и от мен момичета :) пак съм тук ама за малко.. идвам изчитам ви на един дъх и всичко е наред :) хаха
Милиарда е браво на мъжа ти и моя ги пи почти съшите неща и ефект нямаше... браво че той поне се е повлиял :)
трябва да е много горд от себе си :) айде дано скоро има II
И аз предлагам Маги Мей да пуска новата тема :) дано да и е на късмет и силно стискаме палци :*
Тери душкооо я пийни и ти едно винце и се отпусни... май само ти и мъжа ти сте на строга без алкохолна диета :)
« Отговор #976 -: Септември 10, 2018, 17:33:50 pm »
Днес инсеминация, утре ре инсеминация с 2 големички фоликула съм, единия днес беше спукан (след мощна тренировка вчера и сигурно 100 коремни преси, и  :needleani:), надявам се и другия утре да се спука, поне едно  :egg: да има.
Ще пусна нова тема, надявам се да съм ви на късмет   stork-girl stork-boy yahoo_17
« Отговор #977 -: Септември 10, 2018, 17:50:48 pm »
И аз не очаквах такъв ефект. Вдигна му се самочувствието определено. Към края на седмицата уж не чакам,ама да видим. Маги дано ти е на късмет и тая инсеминация е последна !🍀🍀🍀🤞🤞
*
« Отговор #978 -: Септември 10, 2018, 18:09:25 pm »
Нали ви бях казала за моята командировка, заради която щяхме да изпуснем деня след ову. Е да похваля моя приятел, чакам го да дойде специално, за да поработим и днес :) 160 км ще шофира днес след работа и утре сутрин пак толкова, за да си отиде на работа. Много се радвам, инициативата беше негова за цялата тази одесея. Дано е на късмет!
*
« Отговор #979 -: Септември 10, 2018, 18:31:59 pm »
Милиарда,нормално да се вдигне самочувствието на човека.Дано осъществите заветната среща яйцеклетка-сперматозоид.Аз много взех да се филмирам с тази една тръба.
Тери за въглехидратите,да,избягвам ги.И то доста,веднъж седмично хапка картоф примерно.Много съм стриктна

Маги мей пускай новата тема ,дано си ни на късмет.На теб най-вече.