Тери, тези сметки с по 2 на ден не винаги са точни. Дори 14+2 стават 16, ако утре ще те гледат, Нищо не е изтървано. Иначе антагонистът ще спре пика на ЛХ и така и другите ще могат да догонят. Така като те гледам няма да дочакаш 20ти за пункция. А и на Мишо му трябва един ден- твоята пункция само, нали в същия ден ще даде материал. Мисля, че ще му дадат болничен за този ден.
Успокой се. Утре ще видиш, че всичко е наред. Малко емоция за първа стимулация е нормална
Маги мей, казвам за посткоитален тест, защото при нас след една спонтанна бременност, повече не настъпи такава. Лекарката ми искаше да минаваме към инвитро, но все пак реши да ни пусне посткоитален тест. Следи се О и във фертилните дни се прави секс вечерта, а сутринта се ходи да се вземе проба и се гледа дали има живи сперматозоиди в канала на шийката. Това е в общи линии. При нас при нормални хормони, никакви вагинални проблеми и добра спермограма нямаше нито един жив сперматозоид. Това наклон везната за инсеминация, но започнахме с уговорката за 2-3, защото едната ми тръба не ѝ харесваше. От тази същата страна имам 3 бременности, включително настоящата.
За стимулацията- за мен е безсмислено да се прави инсеминация без стимулация.
За лекаря- ако не го усещаш- сменяй го. Другият вариант е да му кажеш какво те притеснява и да изготвиш свой план, който лекарят само да коригира според медицинската си преценка.