Маги, на мен докторката ми разказва как вече много пъти й се е случвало мъжете като минат по едно успешно инвитро и влизат в нормозооспермия, защото се успокоявали, че вече имат дете. Ама може и да е заради търчане след бебе, а не седене по цял ден на бюрото.
Междудругото тя приятно ме изненада, че ми искаше имунологични изследвания и консултация с д-р Русев в София. Аз казах, че имам изследвания и отпадна консултацията. Но ми харесва, че се интересува и от имунологията, а не я отрича.
Междудругото на мен ми предписа вчера 10 дена Дуфастон, та ще ми се удължи този месец цикъла и усещам, че ако нямаме късмет този месец, ще сме си заедно с теб другия месец и то в много близки месеци. Аз до 6 октмври вкл съм на Дуфастон, после още няколко дена, докато ми дойде (пу не, де) и май ще те догоня откъм дата
Пак си мина пустото време.
Дойде ми книгата, за която говорихме. В предговора авторът е написал историята им. Мъчно ми стана за този човек. Започнал е да пише книгата преди 4то им ИКСИ (след 5 инсета) с вярата, че ще станат нещата. Пращали са в Испания за хромозомен анализ ембриони (при Владимиров са). И човека пише как вярва, че този път ще е положителен резултата и когато е изададена книгата, детенцето им ще е родено. Все още не са успели и са минали още процедури.
P*S Къщата ще е със светла трапезария, с веранда и място за кучетата да тичат. И две спални за деца