Нов развой на нещата момичета-отиваме днес в болницата, моя се нарежда да дава материал за реинсеминацията, аз влизам на преглед и доктор Цветков ми казва, че всъщност нямам спукан фуликул, и двата са си там, еднокво големи и нямало смисъл да повтаряме днес, да сме си действали днес сами и дано се пукнел някой фуликул. Каза че не и трябвало да става така, защото нормално съм си овулюирала, и даже и инджекция ми биха за да се спукат. Яд ме е, дано все още да може да стане.
Равносметка до тук от тази инсеминация-доктора забравя да ни каже колко въздържание да имаме, отиваме на преглегледа преди инсето и за малко да забрави че трябва да пуснем вирусология. В деня на инсето в момента в който лягам на магарето ме питат имам ли съпружеско съгласие, при което аз са зефте чувам за това, но иначе висим 5 часа като сополи в болницата. Седя си гола и акушерката ми казва че докато не попълним тези долументи, които трябвало сутринта да ни бъдат дадени за попълване, няма да направи манипулацията, по гол задник почвам да пиша. И днес някак си фоликула се е върнал пак в нормалната си форма. Не че искам да гледам само лошите неща, ама все пак съм там за да ми помогнат, не за да знам какво трябва да правя и какво да попълвам. Кажете ми как да реагирам, даже не знам как се чувствам, объркано май.