Маги мей, най- вероятно се е пукнал, а после се пълни с течност и заема пак кръглата си форма.
За да те успокоя- 6 инсеминации и никога не са гледали как са фоликулуте. Фоликуетрията- да, но на самата инсеминация- каквото стане. Хващай мъжа си и сега секс, довечера секс и утре 2 пъти. Ще ги приклещите тези фоликули, а и вече няма за къде да се пазите. Не се отчайвай.
Иначе много тъпо, най- вече за нагласата. Надежда наистина са започнали по западен модел да работят.
Тери, и от риба ли ти е лошо? Прави си парментие, домашно смяно месо, яж яйца.
serenity, аз съм с подобно състояние. Изследвай витамините,, след положителен тест може да се наложи НМХ. Аспирин взимаш ли по процедура?
Това, че имаш успешна бременност не означава нищо, има и вторичен инфертилитет. Трябва да направиш консултация със специалист, за да ти изпише подходящо лечение при бременност.
Аз приемах Вит Д, Б12, Аспирин, НМХ. Правих биопсията, за да се види какво е състоянието на лигавицата и макар да имах леко завишени (веднъж, а после в норма) НК клетки в периферията се оказа, че в ендометриума са ми занижени.
Всички тези фактори, с малко късмет също, доведоха до раждането на сина ми. Иначе всеки сам по себе си не е категоричен за неуспехите ми.