Слънчице, ти направо ме удари с мокър парцал. Чак да не се забременява, така ли са го написали. То тийнейджърите, ако го прочетат, ще започнах да го пият като бонбонки. Като си спомня какво правеха някога моите връстнички. Слагаха си аспирин във влагалището след секс, за да не забременеят. Сигурно или избива бойците или ти скапва флортата и те не могат да стигнат заветната цел.
Иначе аз гледам да не мисля за ЗЕТ трансфера, че с моята микробиология да не стане отлагане. Сега не съм на лекарства и честно казано се чувствам доста добре. Едно усещане за чистота имам. Което ме навява на мисълта, че и дори да имам бактерии, може би дори аз не бих се притеснявала да правя ЗЕТ с тях. След като не изпитвам дискомфорт по никакъв начин.
За болничния. Не мисля, че ще взема. Ще говоря с шефовете да работя от вкъщи. Ще съм по цял ден седнала, не мисля, че е проблем. Решила съм, когато й да забременея да не се връщам на работа, а да продължа да работя от вкъщи. Ако не са съгласни, ще изляза в отпуск. Преди първия опит бях много смела, исках да ходя на работа, ако имаше бременност. Но вече не мисля така. Отрицателния тест ме бутна за 1 седмица. Бях ни жива, ни умряла. Ако някога видя положителен тест, нямам намерение да го компроментирам с пътуване по 3 часа на ден с автобуси. Предполагам и Маги този път ще я кара по-кротко и ще почива повече.
Относно настинките: може Осцилококцинум. В листовката след инвитрото ми пишеше, че мога него да взимам. Дори Парацетамолът ми беше ограничен. Можеше май по едно в краен случай. Така и при стомашни проблеми е добре примерно да се взима Лактакеър Стоп, а не Имодиум/Лопедиум. За щастие има доста ефективни хомеопатични продукти, заместващи успешно лекарствата.