Тери, днес било ден на програмиста. Честит ти ден и дано излезеш от безкрайния цикъл, че да се възползвате от карт бланша
На тези, които са в очакване- дано да не дочакате цикъл скоро.
Сиренити, понякога е просто късмет, наистина. Много е тъпо да се каже така, но го има и този фактор. Прекалено малка доза Аспирин ми се вижда. Аз на твое място щях да си го пия, както и направих де, от първи ден на стимулацията по цяло хапче, а НМХ от първи положителен тест, възможно най- рано.
При мен имаше изписан и Овитрел по схема след инсеминацията, за да подпомогне имплантацията и задържането, заради резултатите от биопсията.
За НК клетките- трябва да ги изследваш преди опит.
Също си мисля, че при 3 неуспеха и покрити всички бази трябва да преминете към асистиран метод, за да се види и качеството на Я и на ембрионите. При мен такъв беше планът, но просто имах право на последна безплатна инсеминация, а си забременявах с тях- реших да се пробвам при оптимални условия.
Не си спомням, извинявай, но АМХ и витамини изследвала ли си? ЦС? Състояние на матката? Вредни навици, заболявания от общ характер?
Момичета, аз също имам за сваляне. Точно толкова съм, колкото преди да забременея, но имам едни 10 килограма (може и 12-15 да сваля даже
) от стимулациите и бременностите за сваляне. Ако организирате група за взаимопомощ- след около 2 седмици ще се запиша и аз.
Късмет на всички!