0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #920 -: Октомври 30, 2018, 14:45:25 pm »
Милиарда, не че съм била бременна, но съм чела бая от темите из форума и жените си пишат, че наваксват ембрионите. Пусни си ЧХГ, ако те се удвоява добре, според мен няма повод за притеснение. Не изключвай и късна имплантация, тя може да ти забави с няколко дена развитието, овулацията също не знаеш кога е била.
Слънчице, не го мисли. Той е с нормозооспермия. Тях нищо не може да ги бутне. Само на проблемните мъже им влияят външни фактори, а недоспиване една вечер не е от тях. Успокойте се и дано утре се случи вашето чудо.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #921 -: Октомври 30, 2018, 14:50:47 pm »
Утре мисля да пусна едно ЧХГ и в петък пак. Даже в петък ще гледам да го пусна по рано за да отида на второ мнение в Надежда и да е готово. Надявам се всичко да е наред.
*
« Отговор #922 -: Октомври 30, 2018, 14:53:15 pm »
Ако можеш пусни днес.Аз във Статус съм правила,за по-малко от 2 часа е готово.Ще е наред,ще видиш🤗.
Тери,мерси,наистина няма да мога да спя от вълнение😉
*
« Отговор #923 -: Октомври 30, 2018, 14:59:18 pm »
Слънчицето, няма да е проблем.СПокойно!Дишай, утре ще стискаме слино палци всички тук!

Милиарда, кръвен тест задължително, само с неговото нарастване може да се разбере дали всичко е ОК.Стискам палци да си е нормално сакче, просто да е по-късна овулацията!

« Отговор #924 -: Октомври 30, 2018, 17:16:38 pm »
Излезе ми ЧХГ-то :) И по думите на леля ми съм малко много бременна :D 164.55 Утре пускам пак да видим и него.
Милиарда не се шашкай. Ще си насмогне бебока. Аз по календар съм 4w6d.
« Последна редакция: Октомври 30, 2018, 17:20:17 pm от tanq88 »
« Отговор #925 -: Октомври 30, 2018, 17:27:56 pm »
Браво Танчеее прекрасно ЧХГ   :bighug: много се радвааам. :party:
« Отговор #926 -: Октомври 30, 2018, 17:38:21 pm »
Танче, бях сигурна за твоето ЧХГ :)
Маги и Слънчице продължавам със стиснатите палци следващите дни.
Милиарда аз също вярвам, че бебчо ще навакса. Това е доста често срещано. Пожелавам ти успех с ЧХГ-то, така най-много ще се успокоиш.
Тери, аз сега не разбрах, чакаш цикъл и започеаш от начало подготовката за ЗЕТ, така ли?
*
« Отговор #927 -: Октомври 30, 2018, 18:24:43 pm »
Да, Мише. Другата седмица цикъл и пак започвам Естрофем и антибиотик, ако се наложи. В четвъртък ми излиза микробиологията.
Таня, време беше някой да поязди големите кучета. Ама се размина значи с почерпката, беше обещала, ако спечелиш инвитрото. Какво ли не прави човек, за да не почерпи, дори към сексбс мъжа си прибягва...
« Отговор #928 -: Октомври 30, 2018, 18:40:35 pm »
Тери, ще дадеш един адрес за да ти изпратя нещо сладичко да се почерпиш. А пък нали знаеш колко ни е редовен секса с Гошо, почти мираж :D
« Отговор #929 -: Октомври 31, 2018, 09:18:15 am »
Успех, Слънчицето.  :wink: И аз се чудя дали да не пристъпим към инсеминация. Другият месец ще имам стимулация с Фемара и таймиране на овулацията. По принцип си имам проходими тръби, мъжът ми има нормална спермограма. Проблемът е в някои мои хормони, според лекарят съм някакъв междинен случай между СПКЯ и средностатическите жени. Та се чудя дали стимулацията и таймирането на овулация ще е достатъчно в моя случай...
*
« Отговор #930 -: Октомври 31, 2018, 09:22:55 am »
heartseasee, ако всичко е наред при вас би следвало да помогне таймиране на овулация. Но ако след 2-3 месеца не стане, помисли за инсеминация, защото стимулацията с Фемара се ограничава до 6 месеца. След това е противопоказно. Ако сте стимулирали 6 месеца и след това решите инсеминация, ще трябва да я правите на естествен цикъл. Щом имаш СПКЯ изследвала ли си инсулинова резистентност, често вървят ръка за ръка?
Слънчице, много късмет и спокойствие ти пожелавам днес. Пожелавам ти едно малко слънчице в корема.
Маги, как си душа? Не се обаждаш, сигурно ядеш нещо и затова си заета :D
*
« Отговор #931 -: Октомври 31, 2018, 09:28:51 am »
Ако лекаря ти прецени ,че сте за инсеминация ,имате шансове,защо не.Все пак това е най-щадящия АРТ,и най-евтиния.Нашите деца вече ги занесох за обработка,малко рядък ми се стори материала,ма се филмирам най-вероятно.
Тази сутрин видях в клиниката един участник от кулинарно риалити,и една моя позната бременна от 3та нестимулирана инсе.
Тя много ме зарадва.
Маги,как си?Днес ти е 5ти ден от трансфера май.
Чакаме и новини от Милиарда.Дано всичко да е наред.
Чул те Господ,Тери!Да,Маги да се пази,да не си простуди главата в тоя хладилник;)
« Последна редакция: Октомври 31, 2018, 09:35:27 am от Слънчицето »
*
« Отговор #932 -: Октомври 31, 2018, 09:32:29 am »
:D :D :D :D :D Слънчице, на теб и материала ли ти дадоха да инспектираш или помогна за вземането му?
Все още помня Гошо на Танчето преди ЦС: "Да ти помогна за спермограмата" "Е, нали нищо не трябва да слагаш в уста" :D :D:D  Култово
Аз съм сигурна, че при Милиарда всичко е наред. Ще си навакса бебчето. Само да пусне два пъти ЧХГ и ще се успокои.
Аз днес имам много хубава сутрин. За първи път от мнооооого време насам не се чувствам като част от стерилитетна двойка. Разхождах се до работа, пих си кафе, радвах се на времето. Идва любимия ми сезон и ме хваща хубавото настроение.
*
« Отговор #933 -: Октомври 31, 2018, 09:34:32 am »
Тери  :lol: днес още не съм яла и кафе не съм пила даже. Лежа!

Слънчице ти, стискам силно палци!

Днес е 5- ти ден в петък тест. Страх ме е.  :?

*
« Отговор #934 -: Октомври 31, 2018, 09:39:55 am »
Как няма да те е страх  :bighug: :bighug: :bighug: Мъж да си в този живот и този страх не могат да усетят. Аз си мисля, че тези ПМС може би са били от закачане на бебчето. Дано. 7 дена до тест звучи добре. Павла много добре го беше казала: до 10ти ден се търпи, ама след него става ужасно тягосно чакането.
*
« Отговор #935 -: Октомври 31, 2018, 09:43:40 am »
Тери,в  твоя дневник беше написала нещо много хубаво"стерилитета не е единственото ,което ме обуславя".Радвай се на есенното слънце,на кафето си,на Мишо.Оценяме ,което имаме,докато чакаме каквото искаме.
Материала го стиснах в ръка и го занесох пеша до клиниката,щото е на 7 мин от вкъщи и чат-пат го поглеждах :D,мъжа ми легна да спи и ще ходя сама.Умората надделя над бащинските чувства. :D
Маги,петък 2.11 ли?Колко скоро!Дано видим голямото ЧХГ!
« Отговор #936 -: Октомври 31, 2018, 09:53:57 am »
Благодаря ви. Не съм пускала ИР, според лекаря смисъл няма, защото съм има-няма 45 кг на ръст 160 см. Макар че постоянно ми се яде сладко.  :) Но съм си обещала да се изследвам на своя глава.
*
« Отговор #937 -: Октомври 31, 2018, 10:00:00 am »
Килогарамите са признак, но не задължително. Иди да се изследваш. Аз бях 48 кг и се оказа, че имам подобно на ИР и вдигам много инсулина. Високият инсулин влошава качетсвото на Я и се изисква диета.
Въпреки, че бас хващам, че Таня има ИР, ама има и високо ЧХГ <3
« Последна редакция: Октомври 31, 2018, 10:06:29 am от teri_90 »
*
« Отговор #938 -: Октомври 31, 2018, 10:04:59 am »
Heartseasee,аз като ученичка имах СПКЯ,моето тегло е нормално за ръста ми-71 кг,180 см.Но имах ИР на границата според лекарката,пия си хапчетата,не ям сладко,то зора е да отвикнеш,не се сещам сега даже за шоколад.Не е лошо да се изследва според мен.
« Отговор #939 -: Октомври 31, 2018, 10:28:22 am »
Благодаря.  :wink: Ще се изследвам и ще споделя резултати.