Маги, тя е с хипофункция (ТСХ й пада все към 0 и не могат да го вдигнат), има Базедова болест и СПКЯ.
Според вас тази сливица може ли да ми попречи на опитите, ако вливам Интралипид. Разбирам, че Павла е правила биопсия и затова казва локално, ще попитам за подобно нещо. Четох, че и при наличие на високи НК, ако има влят Интралипид, той пази ембрионите. Поне така др. Конова уж е обяснила на жена с високи НК клетки. Не ме разбирайте погрешно, знаете, че вложих цялата си енергия в това да направя нещата, както трябва. Но сили не ми останаха. Няма сили да се боря и със сливица. Не защото ме е страх от болка. Да ми вадят, каквото е нужно. Просто след вадене на сливици следват антибиотици, а знаете моята одисея с бактериите. И другият по-важен фактор. Обявиха преди два дена, че фирмата ни е продадена и имаме нови шефове. Аз съм все в болнични, от вкъщи, закъснявам заради репродуктивните ни ангажименти. И още един болничен и работа от вкъщи ще дойдат в повече. Имаме нови шефове вече. Всичко се променя.
Иначе защо пише НК клетки след овулация, докторът ми обясни, че важи и за преди трансфер. Трябва да ги влея преди да има ембрион.
По принцип мисля, че този трансфер си е бил обречен по начало: много нисък витамин Д, завишени НК, проблем с таймирането.
Днес боядисвахме яйца с любимият ми мъж: детето на най-добрата ми приятелка. Хем е хубаво преживяване, хем е едно пусто, че е пореден празник без деца.
Бях на среща на класа ми след 10 години, една съученичка правят опити от две-три години. Не поиска да чуе за профилактични прегледи, завира си главата в пясъка и това е. Ама и а не бях отишла да говоря за проблемно забременяване, послушах съвета за питиета и то няколко пъти. Някак си и на бар се озовах дори.
Лина, тръгна ЧХГ-то май. Преди ти растеше с по 20-30, сега си е много сериозен напредък.
Слънчице, ти как си щом гледаш фантастика, може да пробваш Fringe, стар е, но много добър.