Слънце, ти си наистина боец. Всичко ще е наред. Принципно дали имаш или не тръба, винаги има шанс за извънматочна, защото може да се захване за чуканчето на отрязаната тръба. От метотрексата не сме се пазили 6 месеца, а 3 цикъла, като по време се включва и цикъла, в който се прави аборта. Пият се големи дози фолиева киселина и така. При теб ще се получи с първи опит. Сигурна съм!
Мише, чудесно е! Пази се!
Много мразя този израз, че животът ни поднася само това, което можем да понесем. Не мога да разбера само защо трябва да го понасяме. Преди няколко дни ви писах, че съм имала 4, а не 3 неуспешни бременности преди Симеон. Забравяш, свикваш, примиряваш се. При първото изследване на АМХ ми излезе 0,75 и докторката ми заговори за ДЯ. Тъжно ми беше точно 2 дена. След това просто знаех, че ще си имам най- слънчевото и прекрасно дете на целия свят, без значение дали има и от моята ДНК.
Можем да минем през това. В една група на деца родени през август има жени, които обясняват колко трудна бременност са имали, защото повръщали и как никога нямали да си го причинят пак. Плакала съм, защото искам да ми е лошо така. Всяка инжекция, операция, ЦС, преглед ми е бил много ценен, защото знаех, че ме приближава до целта. Просто е като да изкачваш стъпала в тъмното- не виждаш колко още ти остава.
Лина, ние те отписахме, но природата понякога е фантастична и не можем да си я обясним. Надявам се на чудо при теб, но внимавай да не се възползват от надеждата ти.
Прегръщам всички ви! Бъдете силни, не се отпускайте, защото не виждаме колко стъпала ни остават до целта.