Ема, много съжалявам за случилото се
Усетих по едно време, че изчезна от темичката и си позволих да ти видя последните мнения и разбрах за случилото се. Исках да ти пиша, но не събрах сили. Наистина съжалявам ужасно много. Не знаех, че си минала и през толкова изпитания... Стискам палци следващия опит да е успешен, ще се моля от сърце. И да издам, че Тери те споменаваше само с добро за помощта в битката с ешерихията
Но не знаех, че ти си нейната дружка от бг-мама
Тери, същата работа е и при мен със сливиците. Преди време ми изолираха някакъв -кок, приемах антибиотик и се изчистих. Сега наскоро си пуснах гърлен секрет в Цибалаб, но мисля, че не ми го взеха правилно и не се изолира нищо. А ми се струва, че трябва да има пак някой кок...стафилокок ли, стептокок ли...Тръкнаха тампона в началото на гърлото, вместо хубаво да натрият сливиците. Иначе другият показател, освен АСТ, който изследвах беше Ревматоиден фактор. Бях чела и за двата в тема за сливици в бг-мама. Беше нещо от сорта на, че с чести проблеми със сливиците, се прецакват ставите и тези два параметъра могат да покажат евентуален проблем. Ама толкова помня и аз. С нишадъра не съм пробвала иначе. Сигурно не е най-вкусното нещо на света, та му се дърпам
А и сега вече ме е страх, че като чета един прост билков чай какво може да ти докара и гледам да съм по-внимателна. Иначе преди се мажех с Грануфорин, но съм чувала добри неща и за Сандрина, някой спомена по-назад, да ме прощава, забравих кой беше.
На новата организация в Щерев и аз се изненадах. Дано да е за добро цялото това нещо.
И черешката на тортата -
Маги, каква чудесна новина
Толкова харесвам близнаци
Стискам палци за две сърчица следващия път!
Хелиантус, радвам се, че сте добре... Гуми, ламарини, всичко друго е поправимо
И да кажа за Витамин Б12... Алекса (тук ще ти викам така
), не съм съвсем компетентна
Освен, че спрях приема му временно, спрях да ходя и при Сигридов. Останах си само с един преглед при него и не знам какво му е мнението
Иначе при мен след около месец пауза е около 480, което да речем, че бива. Мислех, че съвсем се е сринал