Здравейте момичета, доста по изчетох докато наваксвам.
Съжалявам за тъжни те новини, Слънце, Лина.
Здравей Алекса!
Аз не влизах, че ми беше нещо кофти. Днес отидох да говоря с доктора ми в болницата, но се оказа, че им е сменена системата и той вече се занимава с бременни и раждане. Пак ще избираме лекари-от списъка с репродуктивни те им.
Ако бяхме почнали по-рано опита щеше да е при него. А от 1ви, вече не може
Поне попитах как са били 3те фуликула от опита--каза ми един без фрагменти, един с 20% фрагменти и третия с 40% фрагменти.
Също така го помолих да ме прегледа ако може заради силна болка от 2-3 дни в десния опериран яйчник- гинекологично нищо. Каза да отида на хирург да не е апендицит или херния. Болката слиза към десния крак и се притесних много.
Докторката, която ме прегледа каза, че според нея е нерв, натисна някаква точка отдясно на гръбнака и ме заболя много. Нерва тръгва оттам и болката се отразява чак при десния яйчник. Случвало ли ви се е такова нещо? Излиза, че тази болка ( която и преди се е появявала и в десния крак по бедрото), идва от гърба...
Мише, гледах днес и твоята лекарка да ли е в списъка с репродуктивни те, но я нямаше.
Чудя се при кой ще е най-добре.
На всички вас, момичета, искам със закъснение да честитя Великден и да ви пожелая да сте живи и здрави, много вдъхновени и изпълнени с вяра и кураж, да сте силни и смели, да бъдете все така прекрасни и добри! Пожелавам ви от сърце успешно забременяване, леки бременности и живи, здрави и сладки бебе/та на финал!