Здравейте и от мен, девойки!
Тери, супер че започваш, малко разсейване е супер. Дано пък има нещо и е било рано за тест!
Павла, бързо да става сестричето ти желая!
Лина, на имунолог в Надежда ли щe ходиш? А защо толкова рано след аборта? Долкото Нам трябва да е поне 2- 3 месеца след това?! Аз съм била на имунолог в Надежда и не знам... Искаха да ми вливат някакво Зарзио и Интратект заради ниски някакви серумни фактори на ангиогенезата, които се произвеждат от плацентата, обаче после четох и други лекари ми казаха, че се изследват след 13 седмица, а аз бях в 6 г. с. и то плацента още няма, че да ги произвежда и те били, за да се види дали има риск от от прееклампсия... По - късно др. Сигридов каза, че Зарзиото не е изследвано върху бременни ( което го пише и в листовката му) и, че може да доведе до левкимия при детето след време. Казвам какво ми е било казано, не гарантирам, че е така... Може и да не е... Но проверявай какво ти казват.
Аз тромбофилията я пуснах в Майчин дом +MTHFR мутацията ми излезе 100 лв мисля, а после допълнителни фактори, които се наложиха пуснах в Геника.
WideD, 🤞 за успешен опит!
Ние пак се трудим усилено. Имам 2 забременявания през февруари и 1 през май, смятам да ги правя 2 и майските 😁
Толкова много неща имам да върша тези дни, че не знам как съм намирала време за работа преди
Nikkh, единственият начин е с фоликулометрия. Аз уж си ги усещам кога от кой, но това не е сигурно.