Здравейте, момичета! Благодаря на всички, които ме мислиха, наистина имах нужда от откъсване, не се чувствах добре и психически и физически. Дори не знаех дали искам второ инвитро, много зле ми се отрази неуспеха, говорих с моя мъж да си осиновим дете. Аз съм осиновена, може би това ми е писано и аз да осиновя дете. Бях споделила за високи Асат и Алат в началото на стимулацията, е сега вече са много силно завишени, едната стойност над 6 пъти, бях на лекар, изписа ми лекарства. Каза ми да поотложа следващото инвитро, с радост приех новината. С очите имам влошаване, мътнините се засилиха, изобщо имам какво да лекувам. Поне за кавернома в мозъка и личният ми лекар и в Щерев ми казаха, че не би трябвало да се влияе от стимулацията. Доста ме успокои това.
Тери, от къде си поръча алоето и пречи ли при опити за забременяване? Помня, че беше по-специално. Имам старчески петна и аз от стимулацията.
Лина и Слънчицето, с мъка изчетох през какво сте преминали, съжалявам много, тежко е, ще станат нещата, някак за вас вярвам, а за мен, не.
Маги, ти си моята светлинка, радвам се за теб, мамче на три, ей така се сбъдват мечти!
Успех, момичета прекрасни, дано свърши трудния път за всички ни!💖💖💖