0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ти за успокоението мила нищо 4е не се познава ме пак ти благодаря. Само да ми кажеш къде работи тази др-ка. Вкоя болница е и работи ли с направление. За да си искам от ли4ната. За колко време каза 4е си забременяла а можеш ли да ми кажеш къкво ти препоръ4а с къкво се лекува. 4акам да ми пишеш.

*
кажи ми къкво ти назна4и мила къкво ле4ение

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
анета, не знам защо ти е толкова трудно да разбереш това което ти се каза няколко пъти вече
1. за тодорова ти каза заека още на първа страница в темата ти. тя НЕ работи с направление и приема в майчин дом софия както и в още 2 кабинета. във форума на поне 100 места има нейни координати, но ето ти ги още веднъж - 0888 40 82 03 и 9172 309
2. всяко лечение зависи от конкретния случай на пациента и се назначава от ЛЕКАР а не в нета
3. ако ти не четеш внимателно собствената си тема и отговорите на въпросите си направо не знам защо си чешеме езиците
и моля те, много те моля опитай да пишеш малко по-грамотно. адски трудно се четеш.
« Последна редакция: Юли 23, 2006, 19:13:44 pm от Lilly »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Мерси много но не мога да възприема толкова много информация, 4е да запомня вси4ко с подробности. Много сажалявам 4е не ми разбирате къкво пиша. Къкво да направя 4е да ме ръзберете мили моми4ета. Просто съм много объркана и не знам къкво пиша. Даже съм много разтроена за вси4ко което ми се слу4и на последък. Не мога с лека ръка да махна и да не спра да мисля за това. Извиняваите ако има нещо вие тук само ме нападате. Извиняваи те ако съм ви обидила с нещо. Аз до сега не съм срещала такива проблеми и затова не мога да осмисля толкова много информация за 2 3 дена.

Извиняваите ако има нещо вие тук само ме нападате.
Анета, мила, никой не те напада. Успокой се малко и не мисли за щитовидната жлеза и забременяването. В чата ти обещах нещо. Ще видиш, че ще стане!
*
Да де но ли съма виждаш 4е лили постояно ме напада. Благодаря ти 4е поне ти си с мен .

Бях на консултация при др. Тодорова преди 2 седмици,взеха ми 20, в което се включваше и ехография на жлезата, посещението ми трая около 45 мин, т.е. лекарката е много словоохотлива и приятна жена. Прие ме в частен кабинет в близост до Пирогов. Ако избираш нея, и можеш да отделиш 20 лв, по-добре се обади направо в кабинета, тел 952 36 00.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Да де но ли съма виждаш 4е лили постояно ме напада.
Лили не напада. Просто казва това, което мисли. Не влага нищо против теб.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
лили определено не те напада. просто натъртва отговорите които са ти били дадени а ти отново ги задаваш като въпроси. дадох ти координатите и на начев и на тодорова. съжалявам че си го разбрала като нападане. не е така. нямам нищо лично с/у тебе - напротив опитвам се да ти помогна и със съвети и с координати на лекарите и с молба за по-разбираемо писане за да могат и повече хора да се включат.
знам че си се шашнала. и аз бях така когато ми поставиха тази диагноза, но няма нищо страшно и информацията не е чак така непосилна - просто си избери специалиста и му се довери. знам също така че като всеки осигурен пациент искаш да се възползваш от касата, но пак ти казвам като човек минал вече по пътя на касата - няма смисъл. само ще загубиш много време и не малко пари в допълнение. повечето добри специалисти НЕ работят с касата.  дано сега си ме разбрала правилно. успех
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Благодаря ви моми4ета много, за помоща. Ще отида при др на4ев. не премено само да ми излязат иследванията тази седмица.

*
здравейте моми4ета днес полу4их новите иследванията ето ги: FSH 7.04     prolaktin  609.3   Estradiol 228.2   къкво ще кажете за тях?

Дай референтни стойности.
*
здравейте, референтни стоиности    фоликулна фаза:2.50-10.20   оволаторна фаза:3.40-33.40   лутеална фаза 1.50-9.10  менопауза 23.00-116.30    бремени 0.00-0.90    мъже:1.40-18.10 
Пролактин   реф.ст-ст  жени 59.3-619.0  мъже 44.5-375.2    Естрадиол   реф.ст:фоликулна фаза 1-3 ден:40.0-253.0    4-12 ден 231.0-606.0  овлаторна фаза   12-16 ден 536.0-1930.0 лутеална фаза  15-18 ден  121.0-551.0  18-24  250.0719.0  22-28 ден 132-488.0  менапауза 0.0-136.0  мъже 0.0 191.0  това са стоиностите надявам се 4е ще ги раз4етете.

А на кой ден от цикъла са правени?

(ако са през овулаторна фаза - са ок)
*
на 5 ден от цикала

Хубави са.
*
А къкво ще ре4е това има ли възможност за за4еване или теябва някъкво ле4ение мила.

Добри са, Анета. За да забременееш, трябва ендокринолог да ти регулира нивото на ТСХ.
*
Благодаря много мила. Много се радвам 4е ми помагаш.Кажи сега при кои ендриокринолог да се насо4а, към тия дето миказаха моми4етата ли  или при някои др. Благодаря предварително за вси4ко.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Анета,

няколко пъти момичетата ти препоръчаха ендокринолози в София, ако имаше и други идеи, щяхме да ги споделим.

Успех :D
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6