0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Без думи!!!
« Отговор #40 -: Юли 21, 2006, 18:16:11 pm »
Опа Лали мила аз взех, че те обърках с Мели ( да ме прощаваш  и ти и тя ) толкова съм изтощена вече, че не виждам какво пиша. Извинявам се... Прегръщам те силно силно силно до болка и искам да ти кажа че когато доиде момента, в които ще имаш наистина нужда да споделиш с някои дори за това, че искаш да е слънчево, а вали за каквото и да е можеш да разчиташ на мен. Както и всички останали. Много е важно когато си готов да споделиш да има кои да обърне очите си към теб..
*
« Отговор #41 -: Юли 21, 2006, 18:19:21 pm »
 :bighug:Радвам се, че вече си по-добре!
*

naha

• 1474
« Отговор #42 -: Юли 21, 2006, 18:48:21 pm »
 Лан-и :bighug: :kiss: :bighug:
*
« Отговор #43 -: Юли 21, 2006, 19:13:28 pm »
Всичко е добре, когато свършва добре. :D Мила naha, радвам се че вече си спокойна. :balk_21: Борбата продължава, никакво предаване! Нали знаеш падаме, ставаме и продължаваме. :D
*

naha

• 1474
« Отговор #44 -: Юли 21, 2006, 19:23:46 pm »
Пета така е безусловно съм съгласна с теб не мога да кажа, че за мен беше добро преживяване. Поне си дадох сметка за пореден път колко различни сме хората... аз всъщност съм претръпнала от страна на идване на м-то и в кашата исках да спомена само, че има нещо общо, а не че е основното. Надявам се един ден да ме разберат и другите. :flower:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #45 -: Юли 22, 2006, 20:08:39 pm »
Наха съжалявам за неуспеха. И аз с теб се надявах този месец това фоликулче да порасне в малко красиво бебче. Мисля че ти този месец направи една огромна стъпка напред, мина без киста и спука едно хубаво фоликулче. Другия месец с още едно стъпало напред и скоро ще стигнеш до върха. Излей мъката и с вдигната глава напред по стълбичките. Прегръщам те силно с мнооого мнооого целуфффки :D:bighug: :balk_21:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #46 -: Юли 22, 2006, 21:58:22 pm »
Наха, миличка, в темата за кистите забелязах, че имаме едни и същи проблеми. И на мене вчерашният ден ми дойде в повече и не издържам. Тази вечер за първи път влизам в "емоционалните проблеми"/досега не си позволявах да си ги призная/-и ти си тук и страдаш.Съжалявам, че тогава покрай приготовленията за път и шашкането за предстоящата снимка не отделих време за няколко мили думи.Сега те цункам , искам да ти кажа, че те чувствам много близка и с цялата си душа се надявам това да е последния месец , в който ще се чувстваш гадно.Ще видиш, че много скоро ще ни се похвалиш с нещо прекрасно!!! :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #47 -: Юли 23, 2006, 12:15:33 pm »
"Подкрепата не е истинска, когато е изпросена".
Наха, само това ти изречение е стилно от всички други. Правилно. Както повикаш, така ще ти отговорят. Ако си просиш, ще бъдат изкуствени към теб. Няма лошо, лЮбезни маниери са това, просто трябва да си готова да приемеш малко изкуствено успокояване, а не да се оплакваш и от него. Ако си тъгуваш сама за себе си, много силно, и някак си другите го разберат това, ще ти е истинска подкрепата. Ако преди това ти самата истински си успокоявала момичетата, ама истински, с цялото си сърце и душа, намерила си много, все хубави и подходящи думички да кажеш, разбира се, че тези момичета сега ще те успокоят тебе, ако са на линия. Ама не искай чудеса де...Аз, ако бях в този чат, и ти идваш и казваш "Дойде ми" няма изобщо да те прочета. Няма да те прочета, защото нищо не ми говориш като ник. И аз нищо не ти говоря като ник, затова и хич няма да се хабя да ти казвам, че ми е дошло. Колко народ сме тука, малко или много човек си създава една групичка и си гледа нея. Даже се чудя кога си написала 500 мнения, пък аз едно не се сещам. И сега не те прочетох до края, защото много трудно се чете без пукната запетайка, точка...Аз на твое място, при такива драматични постинги, поне удивителни знаци щях да наблъскам, та дано я пресоля тази тема! Та, както и да е. Исках да ти кажа да не се ядосваш за това, че хората не ти обърнали внимание. 1. Вината може да е в теб. 2. На хората никога не може да им се разчита, всеки гледа него си. Можеш да разчиташ на близките си хора и на приятелите си. и 3. Ти нали не искаш тука да станем като траурна агенция? Дойде някое момиче и каже "Въй, дойде ми!" и останалите да се прекръстват на минутата и да викат "Моите съболезнования. Опази, Боже!"?... :lol: Хайде, пожелавам ти здраве и много скорошен късмет с бебеправенето.
Мари
Alexandra
*

naha

• 1474
« Отговор #48 -: Юли 24, 2006, 10:37:42 am »
Ехееееееее ти направо ме разби................... изобщо не е било насочено към всички, а разбира се, че само към познатите ми и разбира се не е задължтелно като не искаш да пишеш по еди коя си тема още повече като е емоционална. Тези които са ме разбрали и са ми простили истерията ( надявам се да е така ) са хората, които ме познават и знаят малко или много какъв човек съм. Трудно съм изразила това, което ми се е случвало в този момент и признавам, че въобще не трябваше да е такава насоката и целта на постингите ми, но те бяха до мен и аз без да преувеличавам ще помня това през целия си живот имаше и дами, които бяха с мен и с гласовете си ( по тел. ) Уважам мнението ти макар и аз да не те познавам и да не се сещам за твои  постинги и да ти кажа не си била длъжна да изказваш мнение по въпроса.......
*
« Отговор #49 -: Юли 24, 2006, 15:28:20 pm »
Aз не смятам, че подкрепата за Наха е неискрена и изпросена. А също, че тя отправя посланието си към всички. Когато влязох в подфорума на емоционалните проблеми, аз прочетох първо нейния постинг, защото ме е заинтересувала и ми е позната донякъде.Аз ви чета отдавна, макар че скоро се регистрирах.И не ми пука, че не поставяла запетайки, и пишела фУликОл. Не разбирам какво толкова дразни някого неправилният правопис. Толкова по-съществени и трагични неща ни измъчват.А когато разбрах, че и е дошло, го възприех като личен неуспех, не намерих сили да пиша, защото сякаш себе си щях да успокоявам. Ако и аз бях пукнала фоликул след половингодишни неуспехи, щях да се надявам за бебче, дори и да казвам, че е невероятно да стане. И щях да имам нужда някой с моите проблеми-не всички- да ми каже нещо за успокоение. Нахита, извинявай!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #50 -: Юли 24, 2006, 16:08:29 pm »
Наха,случва се на всеки да се почуства наранен от другите.Понякога на човек му трябва много малко,за да преживее някой кризисен за него момент - добра дума,подкрепа и когато не я получи той се чуства предаден.Според мен ти си се почуствала точно така.И това в коплект с бушуващите хормони - и ето ти причината за този постинг.
Ами това е нормална реакция!Не можем да ангажираме хората с нашите проблеми и болки,но ни боли когато те не се сещат поне да изразят подкрепа или сачуствие.Ами хората сме си егоисти!
Късмет,миличка! :bighug:
*

balmi

« Отговор #51 -: Юли 24, 2006, 16:16:50 pm »
Наха,  :hug2: :balk_21:
*

naha

• 1474
« Отговор #52 -: Юли 24, 2006, 16:29:57 pm »
 :( Благодаря ви за подкрепата и въпреки, че не успях добре да формолирам първоначалния си постинг не сте се засегнали ( което и всъщност не беше целта ми) благодаря ви, че ви има.Домашният ми любимец беше изправен пред хирургична интервенция и това доведе до върха на нервното ми напрежение. Наема, Лилит-че благодаря на Господа, че има хора като вас. Ние почти не се познаваме, а вашите думи така стоплиха душата ми. Работата е там, че аз за 3г ( и освен засеченото жълто тяло по време на операцията ми ) не бях виждала или засичала овулация бях толкова щастлива, но след еуфорията не закъсня и кризата която, изобщо не беше свързана с бебето. Сякъш съм прокълната да не изпитам трайно щастие :( :( не смея  да се зарадвам защото знам , че неизбежно и много скоро ще се случи нещо за което ще страдам. Искам да ви уверя, че уважавам мнението ви и ви зачитам като личности искренно се моля за вашия успех и ще се радвам ако за напред подържаме контакта си жив :D
*

naha

• 1474
« Отговор #53 -: Юли 24, 2006, 17:00:12 pm »
Балми благодаря и на теб... :bighug:
*
« Отговор #54 -: Юли 25, 2006, 03:43:08 am »
Naha винаги съм казвала че лелката е лош съветник - повечето недоразумения възникват тогава.
И не се сърди, че не си получила утеха - повечето момичета тук изживяват разочарованието си всеки месец - знаеш ли колко са регистрираните във форума? а колко от тях споделят помежду другото някой проблем? и колко от тях са получили утеха помежду информацията, която са търсили?
Истината е, че репродуктивните технологии - имам предвид инсеминациите и инвитрото са свързани с много инвестиции - не само финансовите - сложи нерви, време, реакция на медикаменти или нереагирането на организма, свръхстимулации, излизания от работа, след като вече си излизал за какви ли не изследвания /за някои по няколко пъти/... няма да изброявам още, но факт е че тези процедури са уникални сами по себе си и затова го приемаме за естествено да подкрепим хората в този процес.
Не знам как ще го приемеш, но едно от момичетата, което най-силно те подкрепи в тази ти тема току що претърпя поредното разочарование от инсе и намери сили в себе си да ти даде безрезервната си подкрепа, а не е от словоохотливите - най-вероятно дори не е споделила за поредната лелка. Форума е за да споделяме, а не да изливаме лошото си настроение в него - може и да не съм те разбрала вярно, за което предварително се извинявам, но така виждам аз нещата. Пожелавам ти успех преди да се е наложило да получаваш утеха след неуспешна инсеминация или инвитро.
Сриващи са неуспехите, но по-важното е да се постигне успех, а ти ще го постигнеш, както и всички момичета тук  :bighug:
« Отговор #55 -: Юли 25, 2006, 14:54:42 pm »
Наха успокоисе мили4ка и продалйажаи само на пред.Вси4ки падаме и ставаме,но няма да се отказваме нали,само за6тото и тоя пат не се е полу4ило.Успех и имаи вярата 4е 6те се полу4и рано или касно :balk_21: :bighug:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #56 -: Юли 25, 2006, 18:20:14 pm »
Наха  :bighug: :balk_21:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #57 -: Юли 25, 2006, 23:17:20 pm »
Наха миличка съжелявам че ти пиша в тази тема толкова късно но ме нямаше няколко дни!!
Ей слънчице каква е тази тема??????Какво е това отчаяние!!!!!!
Ние всички много те обичаме!!!!!! :bighug:
Нахита разбирам те напълно......лично аз вече 6 години всеки месец изживявам разочарование и след 2 неуспешно инсе направо бях изпаднала в нервна криза!!!Но се съвзех и ще продължа да се боря и вярвам че ще успея!!!!!!!!!!!!Ти също ще успееш!!!!!!
Не винаги нещата стават когато ние искаме а стават когато му дойде времето!!!!!
Хубаво е че имаш напредък!!!Този месец пукнахте фол.!!!!!Погледни от тази гледна точка!
Когато бях отчаяна баща ми винаги ми казваше тези думички...УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО КРАСИВ!!!! :balk_21:

*
« Отговор #58 -: Юли 26, 2006, 11:13:14 am »
"Ти нали не искаш тука да станем като траурна агенция? Дойде някое момиче и каже "Въй, дойде ми!" и останалите да се прекръстват на минутата и да викат "Моите съболезнования. Опази, Боже!"?... :lol: Хайде, пожелавам ти здраве и много скорошен късмет с бебеправенето.
Мари
Умрях от смях, ама е точно така!!!
И аз не искам да изкукуригаме до там! Малко самоирония няма да е излишна

Късмет на всички
В очакване ....
« Отговор #59 -: Юли 26, 2006, 12:21:28 pm »
  До Naha и до всиьки други мои посестрими: Напред, до следващата М!..Или пък... бременност!
  Как инаье ще разберем какво ще бъде, ако не вървим напред? Но и аз знам какво е усещането, когато усетя болките ниско в корема - парализирам се от страх, не смея да  мърдам, за да не дойде.. И  се моля на Бог, не за да забременея (не смея да моля за това), но да успея да се вдигна и да тръгна пак напред след като ми е дошло за пореден път.