Здравейте,
не знам дали темата ми е за тук, но имам нужда от ... и аз не знам от какво.
Бременна съм за втори път, като първата ми бременност беше след ин витро, а втората е спонтанно забременяване. От първата бременност имам дъщеричка на 4 години. Но момченцето, с което съм бременна вече не е живо. Днес влизам в 19-та седмица.
За всичко се разбра вчера когато отидох на преглед, защото не усещах бебето да мърда. Оказа се, че сърдечната дейност е спряла преди 10 илк повече дни. Приеха ме в спешно отделение. Направиха ми амниоцентеза и ми дадоха хапче, което да подготви матката за раждане. Ще имам нормално раждане в четвъртък, което ще предизвикат с хапчета.
Много ме е страх. Не искам да раждам. Не искам да знам и резултата от изследванията и аутопсията, но ще ми го кажат така или иначе. Ами ако се окаже, че е можело да направя нещо. Не знам как ще живея тогава.
Но в момента изпитвам истински ужас от раждането. В същото време се побърквам, че в мен е мъртвото ми дете. Нямам с кого да говоря. Имам предвид някой който е преживял същото. Единствената ми приятелка, на която се е случило вчера роди момиченце от третата си бременност. Няма как да я питам нищо.
Изобщо не знам какво да правя.