Здравейте момичета!Рядко ми се случва да пиша във форума,но като чета ващите писания просто научих толкова неща.Моята история: след дълго чакане в края на юни напрах инвитро с ИКСИ.Всичко вървеше нормално до към 10-12 ден почна леко зацапване.Обадих се на доктора-увеличи ми дозите на Утрогестана,папаварина и Прегнила. Всеки ден чаках това зацапване да изчезне,но то все повече се усилваше,но не беше цикъл.И така дойде 17 ден и направих тест,който беше отрицателен.Изчаках и на другия ден отново тест този път положителен,при което съвсем се обърках.Обадих се на доктора за евентуален праглед,но той каза още нищо не се виждало. Трябвало да изчакам още няколко дни.Чакането продължи,но започнаха да се появяват болки ниско долу.Първата вечер отшумяха-19ден.На 20-ия ден болките продължиха цялата нощ и на сутринта положението беше трагично.Не се обадих на доктора,а направо отидох в кабинета.Той наприви преглед и каза,че не вижда развиваща се бременност,но имало още лигавица,която и до момента продължава да се чисти и да имам силни болки.Но ще преживея и това след всичко преживяно през десет годишната ми борба за бебе.Тъжно ми е,че не се получи,но живота продължава и няма да се отказвам.
Знам и че не съм единствената,но просто около мен няма други с такъв проблем и не могат да ме разберат и за това реших да споделя с вас.Борбата продължава!!!!