Честита Баба Марта, момичета! Бъдете живи, здрави и засмяни, много радост, щастие и красиви неща да ви се случват!
Яничка, честито и успех нататък!
Момичета, имам нужда от съвет.
Аз се поокопитих малко след спирането на регулона и силните реакции/алергии/странични ефекти от медикаментите.. И този месец май се получи биохимична при мен(8 дни след проследена ову имах силна, но по-светла линия от контролната на тест за бременност, следващия ден изсветля и на 3ти ден нищо).
Докторката каза да изчакаме един цикъл и може би ще почнем стимулация.
Та.. Говорихме да си пия дхеата, физиотерапия и имам останала част от овабууст. Забравих да говоря с лекарката дали да допия овабууста и се притеснявам, защото имам малка кистичка в оперирания яйчник около сантиметър и полувина.
Каза, че можем с нея да почнем, ендометриозна е май (от 3 цикъла не е мръднала).
И кислородна терапия сме говорили, че ще мина, но ако ме хване някоя хрема междувременно, не е препоръчително(а в това време, не съм болна, но не съм и с идеално чист нос и дихателни пътища)
Последните два цикъла имам по около 3 антрални фуликула от двете страни( за мен май е добре това число). На 1ви ден от цикъла имаше още жълто тяло от другата страна където беше доминантния фуликул този месец.
Според вас има ли опастност от добавките да стане по-голяма кистичката?
Само да добавя, че този месец ползвахме и гел prefert.