Пилешки дробчета.
Половин килограм дробчета.
Половин литър прясно мляко.
Подправка и зехтин.
Задушавам дробчетата в малко зехтин, после доливам млякото и подправям. Изварявам докато остане на мазнина.
Върви с ресвератрол в чаша.
Солен кейк.
3 яйца L размер
1 бакпулвер
1 чаена чаша кисело мляко
1 чаена чаша брашно - бяло, пълнозърнесто, типово или смес
1 чаена чаша мазнина - краве масло, кокосово масло, олио
1 чаена чаша сирене на кубчета - става и с кашкавал на кубчета или смес сирене и кашкавал, но тогава мазнината трябва да се намали
1 връзка магданоз, нарязана
Смесвам, слагам във форма и пека на 180 градуса за половин час.
Яде се охладен.
Това е когато имам време, иначе
салата до припадък всякакъв вид.