Здравейте отново. Благодаря ви за разбирането. Вие също не преживявате по-малко от мен. Как издържате?... Съжалявам, Лейди, за случилото се.
Сега на мен ми предстои преглед в петък, 8 ден на цикъла, за преценка за инсеминация. Малко е стресиращо да не си сигурен в нито един момент какво ще се случи в следващия. Мислех, че сигурно ще правим инсеминация. А сега се оказва, че не е много сигурно това.
Натъкнах се на един специалист по фертилност, американка - Heidi Brockmyre. Във фейсбук има група за нея, тя също има страница и споделя много ценни съвети. Както предполагате, аз съм изчела много. И това, което научавам от нея, затвърждава прочетени на много места неща, както и казаното от някои лекари, например доц. Русев. Обаче, от нея научих още много, много неща, които не знаех. Тя публикува видеа, в които коментира различни теми относно фертилността. За щастие тези видеа и публикации са безплатни. Също така, след като по някакъв начин съм я последвала, получвам и е-мейли, в които също споделя различни съвети. По принцип тя промотира програма за увеличаване / връщане на фертилността за успешно забременяване и износване. Тази програма, както се рекламира, може да доведе до успех двойки дори след неуспешни инвитро процедури, при това на по-ниска цена. Аз преценявам, че не мога да си позволя такава цена, която е около 1000 долара. Но въпреки това някак си вярвам на тази жена. Нещата, които споделя, са изключително ценни, важни. Неща, на които много жени сигурно не са обръщали внимание покрай процедурите... Сигурно ви звуча все едно съм ѝ агент и я рекламирам, но причината да ви споделям това е, че вярвам в нещата, които тя съветва и бих искала да помогна и аз на други. Не че аз имам някакъв резултат, но вярвам, че мога да подобря състоянието си. Макар да не участвам в програмата ѝ, безплатните съвети, които чета са много ценни. Затова ви я препоръчвам (който разбира английски).