Dark, самите изследвания са си старичики и не знам дали са взети мерки, но ще ги коментирам.
Има изследване на глюкоза и инсулин, но не е трикратно обременяване и не дава достатъчно информация.
Витамин Д е мнооого ниско. Важно е за имплантацията, задължително трябва да се коригира.
Има златист стафилокок, не смятам, че е сериозен проблем, но е добре да се опита да се излекува от него, въпреки че май я влачи от две години. Като знам отношението на лекарите в България към бактериите се учудвам, че са й направили трансфер изобщо.
АМХ е ниско 0,46. Може коригиране на стойностите на Витамин Д да го вдигнат. Но АМХ говори за яйчкиков резерв и качествени яйцеклетки. Под 1 се води изчерпан яйчкиков резерв. С тази стойност не може да е минала по фонда, фонда финансира над 0,5. Не е моя работа да се бъркам, ама ако беше моя приятелка щях да насоча към Турция, така или иначе плаща процедури тук (ако плаща). Ние тук из Зачатие пием също като добавки Фертил ейд ФХ Про, на доста момичета помогна да забременеят. На мен ми вдигна АМХ от 3 на 5.
Като цяло, ако това са всичките б изследвания, за мен е неглижирани. И ФСХ и ЛХ изследвани, ама не са в един ден, за да се съпоставят стойностите им. Повечето изследвания са пълна кръвна картина, която сигурно й пускат преди процедури.
Няма хормони на щитовидната жлеза, на хипофизата, Прогестерон, няма генетичните изследвания за тромбофилия, витамините не се следят добре, няма обременяване с глюкоза.
Това, че лекарят й и не ги е назначил не й пречи тя да си ги пусне и да мине на терапия. Тя си има ембриони (или яйцеклетки) , но може преди следващ трансфер да направи поне оптимални условия за бременност. Поне на един добър репродуктивен ендокринолог може да отиде, той ще пусне хормони, витамини и ще даде лекарства. Репродуктивния лекар няма след това как да оспори назначението. Всяка от нас ходи на ендокринолог и има лечения назначени от него.