Gracy, според мен сама си се обрекла. Все едно вие имате някакъв мистериозен проблем непознат на света. Знаеш ли колко момичета са минали от тук с неизяснен стерилитет и след това спонтанни аборти или ембриони без сърдечна дейност. Аз лично се сещам за 5, може и повече да са. Ако смяташ, че понижаването на НК клетките ще те успокои, понижи ги, но не се обричай сама така. Иначе аз бях в Турция на консултация, като изкарах листа с НК клеткиа и доктора ми каза, че явно в България имаме много пари, че все тези ненужни изследвания си правим. Моята докторка като ми видя НК клетките със стойност 21% и каза: "Е те не са много завишени, ама ще ти направим вливка, щом така е написал имунолога". Няма лекар, който решава загадки, повярвай ми и аз търсех този лекар, но не го открих. Просто всичко е въпрос на късмет, добра ембриология и колкото и да не ми се вярваше, на спокойствие и добре нагласа.
Да ви кажа как мина моят час при психолог. Представях си как ще се успокоя след часа, защото съм много изнервена заради работа и най-малкото ме вбесява. но НЕ. Ядосах се още повече, защото имах час за психоложка и тя не дойде, а аз работих в почивния си ден, за да отработя тези часове, мъжът ми си взе отпуск, за да ме закара, пътувахме до Пловдив. И тя явно е забравила, че има час и изобщо не дойде (психоложката е външен консултант, който просто идва, когато има някой записан час). Та аз бях до тук с психолозите.