Кукапетъл,тази помпа съм я пробвала с изкуствена цица и между нея и на Авент,разлика нямаше във вакуума,произведена е в ЕС,което я прави по-евтина.Има няколко режима на дърпане,аз си намерих най-подходящия за мен.Имах само една рекламация от нея,и то от неправилна употреба.Препоръчвам я с две ръце ,лоши отзиви няма от нея.Виж и в бебе борсите,може да е по-евтина.
Круела ,аз отидох в родилното в 0.30 и цяла нощ бях с регулярни контракции,между тях и дремвах даже.В пет сутринта станах и трамбовах,клечах,подпирах се и се гъзих по коридора,към осем ми включиха окситоцина и се разхождах с него,преди това често пускаха тонове,като взеха да падат ми сложиха колана и постоянно следяха тоновете.Боли,но аз правих техники казани ми от Лина,бях дебилно спокойна,дишах както ми казваха акушерките и се изключих от всичко,само главата ме водеше.Пет раждахме и от целия етаж се чуваха стонове и викове,но все едно не бях там,създадох си мое място.Не е страшно,поне аз каквото видях от болките,до 6 см стигнах и ме вкараха на спешно секцио.
Тръгнах много спокойна от нас,изпих една пълна чаша вино,казах на мъжа ми да пази чисто докато ме няма и поех,с мисълта че другия път като прекрачвам този праг,ще нося малка принцеса.Успех и леко раждане!