Аз бях в 10-дневна мъгла на чакане на резултати от генетичен тест. Мога категорично да заявя, че е в пъти по-гадно от чакане на кръвен за бременност, и никога повече не бих си го причинила. За щастие резултата е хубав и се потвърди прогнозата на докторите за момиченце. Макар че и двамата заявиха категорично, че са 100% сигурни, което рядко го казват.
Минах критичната 16-та седмица. Сега чакам с нетърпение неделя, за да изляза и от 18-та. И после нова стъпка чакане на ФМ в 20-та седмица.
Аз вчера говорих с банката за съхранение на стволови клетки. Ще ни изпратят договора около 10-ти декември. Доволна съм много от цената и от предлаганата услуга.
Вчера си поръчах екип за взимане кръв вкъщи, за месечните изследвания за хематолога. Супер съм доволна. Идват, взимат ти кръв и после резултатите онлайн. Няма 2 часа пътуване, няма висене на опашки по 40 минути, маски и притеснения. Имам още едно безплатно посещение от застраховката и после мъж ми се съгласи да си ги плащам и да не ходя до болницата за изследвания.
Иначе сега ме чака ново изпитание на волята - 4 седмици без час при АГ-то. Следващото е 2 дни преди Коледа.
Вече усещам бебка, но съм още малко объркана, защото имам и много газове.