Павла,километър север,километър изток,все е нещо.Не ви е лесно,сигурно ви е тегаво даже много....До кога ще сте така?Новини не гледам,признавам.
Днес сестрата на мъжа ми дойде у нас с маска,шлем,ръкавици и очила.Зорито като я видя и загуби ума и дума,просто се вцепени и след малко ревна.Здрава е жената,но тя е в постоянен страх,не излизала от десет дни,не се вижда с никой.Тя живее на Канарите,тук работи ,в момента и от дома си .Казах й да се разхожда,сама с кафенце,но да излиза,седенето в къщи и тоя страх могат да побъркат човек.Каза че,като се филмира ще ми звъни да я успокоявам ,даже и от онлайн супер маркет пазарува.Уговорих я да вземе Зори с количката и да обикалят един ден ,аз да се подстрижа,че приличам на родопски кукер в главата.От десет дни правим упражнение с полу и все по пусната коса да ме гледа,свикна.
Лина,имам такива охлаждащи таман три броя,но кой да се сети.Колегите ми ги подариха още като родих.Иначе съм купила ръкавичка за чесане,чесалка напръстник и биба с бобчета.Кефи им се,ами просто ще мине,надявам се тя да се измъчи по-малко.
Най-тегаво ми е като мъжа ми си дойде след нощна,или посред нощ,хем да приспя нея,хем да не будя него Той упорито иска да ляга при нас .