Добро утро, момичета. Аз пък се притеснявам, че на Криси са отложени ваксините с комисия. Важни са, макар че не бива да се поставят на всяка цена и действително най-доброто в момента е да се изчака преди да ги сложим, но ми се щеше всичко да е наред и да си върви по календара без отлагания.
На Васил не съм слагала лепенки, не съм давала лекарства преди или след ваксина. Дори не помня да е бил нервен след това, може бине съм обърнала внимание. 2 пъти е давал реакция, единия път го болеше крачето - беше като вдървено и не можеше да ходи дори, а втория път беше миналата година - тогава го боля ръката и получи оток. Едва тогава слагах компрес с риванол, но лекарката обясни, че при него е нормално да има по-силна реакция след мускулно поставяне, защото има много силно развита мускулатура от тренировките.
Нашата Криси вече взе да разбира и не иска да си стои в креватчето. В моето легло и в прегръдките ми е спокойна, но в креватчето си реве много. Махнах антирефлуксната възглавница, и с нея повръща, но само се смъква надолу и ѝ е неудобна май. Иначе и аз вече все повече се съмнявам за рефлукс, тъй като често се случва да повръща на фонтан. Само дето тя рядко повръща, не е след всяко хранене, а примерно веднъж на ден се случва. Другото време текат лиги с малко мляко, но те само си текат. Спокойна е в моята бременна възглавница основно, напълно легнала рядко я слагам заради лигите и повръщането. Вчера за първи път изкара бая буден период от няколко часа, говори си с възклицания - а, у, е... и после изведнъж вдига скандал и се разплаква. Много е смешна като се разсърди, прави много сладка тъжна муцка, разтреперва си брадичката и надава вой.
Аз вчера се развихрих и разместих мебелите в детската стая. Само аз си харесвам новата подредба, но има повече място за игра и Васил скоро ще го оцени.