Слънце, как изкарахте нощта? Как е малката? Всичките декларации ги има в сайта на НОИ, можеш да принтеш, снимаш с тел и по куриер? Накуп ще изплатят всичко чакащо. Само първото посещение платих аз, после не съм плащала за личната. Уролога беше платен.
Относно тестваните, поне в пирогов още не ги карат да работят позитивни. На Лори им казали вчера да си съберат учебниците, забранено е провеждане на занятия със смесени групи в училището ( например танцИ, английски и тн), а в стола са бая деца ...
Хем ще ми е трудно с Лори у дома, хем ще ми е по-спокойно. По време на миналото дистанционно пращаха един файл, на коя страница какво да правят а уроците кой мислите ги преподаваше? Мога да преподам информацията, но едва ли имам по-добър метод от педагога. Много неприятно за децата.
Павла, много кофти с отита. Ще се повлияе, сега, от АБ то. Лори все ми правеше нещо с ушите. Пробиотик даваш ли покрсй АБто?
Аз се надявам понеделника да успея да ида на зъболекар, че после как, кога?
Да ви кажа, на 28 бяха 40!дни на малкия. Смя се през цялото време на молитвата, беше готино. Ние се отказахме да каним гости за погачата, ще дойде само майките. Дано успеем кръщене или годинка да направим- много ми се иска, ама едва ли! Не говоря за сватби, но скромничко да го отбележим. Уф! Знам, че това са бели кахъри, но да си кажа. Кукапетал, Лято вие ще правите ли?