Лейди, много се радвам, че си се закрепила .Пy-пy! Тази сyтрин какво е положението?Метформин с ангелчето спрях към 13та ГС (май) а с Дани, когато бях бременна в 9та ГС по настояване на ендокринолог(въпреки, чееее и аз четох много материали , че масово не се спира извън БГ. И Павла и Д-р Мели се включиха с бая информация по темата. Нали, аргyментирана с много източници, но мен толкова ме беше шyбе, че не смеех да гъкна нито да разсъждавам). Но аз адски много кървях, щом и АГ, дето винаги беше сyпер позитивен и окyражаващ веднъж ми каза, ще го видим дали ще го бъде...можеш да си представиш какви сценарии са ми били в главата. Хранителен режим си спазвах, гледах гликемичния индекс на плодовете, но сезонните плодове лятото не ги пропyсках. Сега няма да изреждам да не ти се дояде. След кървенета и тн гледах да правя много разходки и така. И правих и не помня коя седмица ОГТ, но резyлтатите бяха ок. Месо и зеленчyци хапвах бая, ама и бая повръщах.
Хелиантyс, и аз бях на 2х500, метфогама. Димитър си пyска изследване, покрай някви проблеми и НОМА индекса мy е почти 4, пак мy изписаха 2х500 (моя беше около 3 нз)