0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
хистероскопия-къде
« -: Юли 24, 2006, 08:45:19 am »
Момичета,къде на направя хистероскопия?Аз съм от Бургас и затова ви моля да ми дадете адреси на клиники в София,Варна,Пловдив,за да не се лутам докато разбера къде правят подобни манипулации.Благодаря ви! :bighug: :balk_21:
*

balmi

Re: хистероскопия-къде
« Отговор #1 -: Юли 24, 2006, 09:26:12 am »
Аз правих ноември хистероскопия в МЦРЗ - клиниката на Щерев. Останах много доволна. Чела съм, че правят също в Шейново и при д-р Стаменов.
*
« Отговор #2 -: Юли 24, 2006, 09:27:21 am »
Мила, за Пловдив ти перпоръчвам клиники Торакс, за Варна може би в Майчин Дом, варненки да кажат. Само че нали се сещаш, че лятото е сезона на отпуските и май ще трябва да поизчакаш за есента.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

naiema

• 998
« Отговор #3 -: Юли 24, 2006, 10:26:30 am »
Мила, за Пловдив ти перпоръчвам клиники Торакс, за Варна може би в Майчин Дом, варненки да кажат. Само че нали се сещаш, че лятото е сезона на отпуските и май ще трябва да поизчакаш за есента.
Наде,бяхме в Торакс-Пловдив,но там нямат още необходимата апаратура за хистероскопия.
А със сигурност ще изчакам есента.Но гледам дотогава да посъбера инфо.
Р.S.Не ти се обадих когато тръгнахме за Пловдив,защото решихме да останем в града няколко дни на гости на сестрата на мъжа ми.
*
« Отговор #4 -: Юли 24, 2006, 11:07:12 am »
Мога да помогна с два отговора:
1. Шейново
2. Медицински център д-р Божидар Славчев /вече освен амбулаторна се прави и оперативна/.

И в Майчин дом, но за там ще ти пишат момичетата, които са правили. Освен това погледни и тук:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3636.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=2351.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=2245.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1051.0

*

Crystal

« Отговор #5 -: Юли 24, 2006, 11:36:50 am »
Аз съм правила диагностична и оперативна хистероскопия при д-р Стаменов, в клиника Малинов, ето сайта http://www.invitro-bg.com/
Препоръчвам ти го с две ръце, отношението на целия персонал е изключително.
« Отговор #6 -: Юли 24, 2006, 11:38:55 am »
Аз съм правила диагностична и оперативна хистероскопия при д-р Стаменов, в клиника Малинов, ето сайта http://www.invitro-bg.com/
Препоръчвам ти го с две ръце, отношението на целия персонал е изключително.
И аз. Напълно подкрепям.
*

naiema

• 998
« Отговор #7 -: Юли 24, 2006, 11:59:53 am »
Благодаря ви,момичета!Става въпрос за София,нали?Ще погледна на сайта.Още веднъж ви благодаря! :bighug:
*

Crystal

« Отговор #8 -: Юли 24, 2006, 13:54:22 pm »
Да, клиника Малинов е в София, на сайта ще видиш адреса и телефона.
*

naiema

• 998
« Отговор #9 -: Юли 24, 2006, 14:11:13 pm »
 :balk_602:
*

vaia_l

« Отговор #10 -: Юли 25, 2006, 12:31:14 pm »
И аз съм от Бургас.Миналия месец правих хистероскопия при д-р Тюфекчиева в Майчин дом - София.Много съм доволна!Първо си записах час в частния й кабинет, който се намира на бул.Витоша 51 (тел. 02/9888-224), а следващата седмица ме оперира.Престоят ми в болницата бе 3 дни.Отидох с направление и не платих нищо за операцията.
Ако имаш други въпроси с удоволствие ще ти отговоря.
*

naiema

• 998
« Отговор #11 -: Юли 25, 2006, 17:29:12 pm »
Бях останала с впечатление,че хистероскопията не се поема от здравната каса.Благодаря на всички ви за бързите отговори.Vaia_I,мила,като реша кога да направя хистероскопията ще ти пиша на лични за повече информация.
« Отговор #12 -: Юли 25, 2006, 17:34:46 pm »
Януари месец правих хистероскопия в МЦ д-р Божидар Славчев гр.София. Много съм доволна от отношението му към мен и от работата му.
*

naiema

• 998
« Отговор #13 -: Юли 25, 2006, 17:37:37 pm »
Vaia_I,сега видях,че не си регистрирана тук и немога да ти изпратя съобщение на лични.Само ще те питам нещо относно направлението - трябва да е от личния лекар или от лекуващия гинеколог?Ти в Бургас кого посещаваш?

« Отговор #14 -: Юли 26, 2006, 00:46:26 am »
 Ако решиш да правиш при д-р Тюфекчиева, при прегледа в частния й кабинет тя ти дава списък с изследвания, които да си направиш в Бургас малко преди операцията, както и какви точно направления да си вземеш от личния лекар(талон 5 за хоспитализация и талон 3).
 А относно лекуващия ми лекар - не ходя при бургаски гинеколози.Пациентка съм на доц.Маркова и д-р Алексндров във Варна.Само че там нямат хистероскоп и затова се насочих към София.
 Сега ще се опитам да се регистрирам, за да можеш да се свържеш с мен.

*

naiema

• 998
« Отговор #15 -: Юли 26, 2006, 08:13:24 am »
Благодаря ти!Виждам че вече си регистрирана!Честито! :bighug:Ще се чуем допълнително!
« Отговор #16 -: Юли 30, 2006, 12:52:30 pm »
На 28 правих хистероскопия за полипи при д-р Тюфекчиева в МД с направление и съм изключително доволна.Трябва ти само направление номер7 от личния лекар за хоспитализация,но то важи 1 месец и трябва да ти го даде след като се уговориш с докт. за операцията,че сега е в отпуск до септември.Успех!
*

naiema

• 998
« Отговор #17 -: Август 07, 2006, 12:05:05 pm »
Благодаря ти!Така или иначе ще изчакам до септември.На есен с песен!
*

123

« Отговор #18 -: Ноември 01, 2006, 15:51:09 pm »
Момичета, колко струва хистероскопия на частно - приблизително!
« Отговор #19 -: Ноември 01, 2006, 19:25:45 pm »
На мен ми излезе 1500 лв с вип стая за 5 дни. Но, аз платих 1200 лв на хирурга, защото си го избрах.  :sleeping:

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА