0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Блага новина от мен:)
« Отговор #40 -: Юли 24, 2006, 16:53:10 pm »
Мила Оги,

Знаеш колко много се радвам за теб :D Още ми става мило, като се сетя как горещо ме подкрепяше в един труден за мен момент, когато половинката нещо се беше смахнала...
Благодаря ти за чудесната история - така хубаво си я разказала :D

Много много се радвам за вас, безпроблемна бременност до края, Миличка :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #41 -: Юли 24, 2006, 16:54:06 pm »
Аз знаех, ама виж как геройски малчах :lol: :lol: :lol:честитките ти предадох още преди седмици, но  сега искам да продължа с - лека и безпроблемна бременност и от тук нататък най-голямото щастие на света - прекрасно бебче! :balk_602:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #42 -: Юли 24, 2006, 16:54:39 pm »
Браво, Огинка! Явно всички сме имали разни предчувствия за теб, а?  :D
Много се радвам и много те прегръщам! Лека бременност и здрав бебок!
 :bighug:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #43 -: Юли 24, 2006, 16:55:07 pm »
Огинка, мила, ти направи деня ми прекрасен!!!!
След първия ти неуспех плаках с теб през компютъра - сега се разплаках от щастие :bighug:.
Безоблачно бременеене :D.
Намерихме нашето синче.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #44 -: Юли 24, 2006, 17:06:47 pm »
Мацка, честито вече официално и тук :) Лека бременност, леко раждане и едно красиво и умно бебе да радва мама и тати :)
Върнахте ли се от морето вече? ;)
Целувам те !
Мацкаа, искам да е хубаво като твоите сладки съкровища. Толкова милички, нежнички душички. А малката принцеса ми се е запечатила като кадър в ръцете на майка ти. Кукла ненагледна! Пу-пу. Искам и моето да е толкова красиво.
Иначе ние се пекохме на плажа, коремчето е чернооо. Къпахме бебето и в морето, а то му харесваше, щото не измрънка нито веднъж. А милото беше като свекърва..."не си печи коремааа, отиди под чадъра, прибирай се, яж". Само ме командареше, ама беше много сладък. Не съм го виждала в такава светлина и ми хареса!
Целувки на теб и малките котенца.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #45 -: Юли 24, 2006, 17:11:11 pm »
Още ми става мило, като се сетя как горещо ме подкрепяше в един труден за мен момент, когато половинката нещо се беше смахнала...
На такава подкрепа можеш да разчиташ винаги от моя страна, знаеш го. Дано следващият път да те подкрепям със съвети "ами сега какви изследвания се правят за бебето, кога ще чуем пулса, къде да раждам и от този род?". Не, че аз съм много наясно с новата ми тематика, ама добре че са Стефчо и Виа да ме държат в час.
Целувки

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #46 -: Юли 24, 2006, 17:12:20 pm »
Аз знаех, ама виж как геройски малчах :lol: :lol: :lol:честитките ти предадох още преди седмици, но  сега искам да продължа с - лека и безпроблемна бременност и от тук нататък най-голямото щастие на света - прекрасно бебче! :balk_602:
Дааа, знам, че ме разконспирира. Благодаря ти и тук и късмет!

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #47 -: Юли 24, 2006, 17:13:47 pm »
Чудесна новина! Браво! Да ти е честито! Аз се радвам на още едно момиче (Теди), което не пише тук, но през април направи успешен опит при д-р Владимиров и екип. Сега чака близнаци.
Щастлива бременност ти желая!
*
« Отговор #48 -: Юли 24, 2006, 17:25:04 pm »
Хайде, и да повлечеш крак :lol:
Хайде пък ти да си следващата, че много изтрада и не е честно. Чакаме  :bfp: след 14 дни. Много са. Пусни си по-рано кръвен. Аз имам една теория......която при мен проработи :P
Абе, 3аинтригува ме твоята теория....четох я..пьк и а3 сьм нетьрпелива :lol:
ще видим, ще се чуе..
« Отговор #49 -: Юли 24, 2006, 17:27:17 pm »
Мила Оги, честито, най-леката и спокойна бременност ти пожелавам, не можеш да си представиш каква вяра и оптимизъм даваш не само на мен а и на останалите момичета. Много се радвам за теб!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #50 -: Юли 24, 2006, 17:30:29 pm »
Прекрасна новина!!! Лека бременност, здраво красиво и умно бебче!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #51 -: Юли 24, 2006, 18:11:41 pm »
Мила Оги, страшно се радвам за теб! Спомням си през какъв ад премина след първото икси и много се радвам, че нещата са си дошли на мястото. Желая ти лека и успешна бременност и едно чудесно човече!
 :wave:
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*
« Отговор #52 -: Юли 24, 2006, 18:48:05 pm »
 :balk_46: :balk_46: Лека и безпроблемна бременност и от мен, огънче!!! :flower: :hug2:  yahoo_17 Просълзи ме, а знаеш, че покрай всичките проблеми с АРМ ставаме "железни"  :wink: Имах нужда от добра новина!!!!! Много се радвам за теб и отново ми "просветва" надеждата, че гадната ендометриоза може да бъде победена! :balk_198:
Целувки /и за двама ви  :balk_600:/!!!!    :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #53 -: Юли 24, 2006, 18:59:27 pm »
 :party:  Браво! Браво! Е т'ва е новина! Желая ти само хубави дни от тук нататък, спокойна бременност, много усмивки и здраво и силно бебче! Таткото, разбира се също получава честитка от мен и да те слуша, ей! Сега е момента да те поглезят, не го изпускай :balk_602:
« Отговор #54 -: Юли 24, 2006, 19:07:54 pm »
Честито, Огънче!Бъди много щастлива.Лека бременност ти желая, радвай се на всеки ден от нея!Благодаря ти за куража, всички ние имаме нужда от него! :bighug:
« Отговор #55 -: Юли 24, 2006, 19:31:01 pm »
Е това е новина!!! Страшно се радвам хитрушо такава... как успя да криеш до сега!!! Много, много целувки и лека бременност!!! Ама по тия рожденни дни наистина стават чудеса!  :D :D :D
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #56 -: Юли 24, 2006, 19:33:20 pm »
Честито и от мен!!!! :balk_103:Лека бременност и
нека се радваш на най-красивото бебе на света!
*
« Отговор #57 -: Юли 24, 2006, 19:47:21 pm »
Оги, аз не бях влизала дълго време във форума и първата новина, която прочетох беше твоята!
Честито, и да изкараш най-прекрасните 9 месеца, които някога си имала  preggo
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
« Отговор #58 -: Юли 24, 2006, 20:25:19 pm »
Мила Оги,

ЧЕСТИТО за най-прекрасната новина :). :balk_16:
Чакането си заслужаваше :wink:
Радвам се, че вярата и упоритостта ти да се бориш се увенчаха с успех!

Много радостни мигове и късмет ти желая!
Леко бременеене и здраво и красиво бебе!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #59 -: Юли 24, 2006, 20:34:08 pm »
Честито и от мен. Много се радвам за прекрасната новина. Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно , сладко бебче :D.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0