здравейте читатели,искам с най-голямо разочарование да кажа,че за мен д-р Начев не е никакъв оператор,или поне при мен не се получи.Октомври 2009 правих при него лапавоскопия,по препоръката на д-р Владимиров,минах на преглед в кабинета му в МД и с птвърдена и от него киста забързахме процедурата за лапарото,като лапароскопията първоначално ми трябваше за оглед на маточните тръби,но в последствие се оказа че имам голяма киста която трябваше да се отсрани.Мина лапарото,и на следващият ден д-ра ми каза че имам сраствания и съм за инвотро,по живо по здраво ме изписаха,един месец се възтановявах от лапарото и когато януари месец отивам на профилактичен преглед в друга клиника се оказва,че имам киста на същото място със същите размери,даже ми е излезнала още една,д-рът при който бях се оказа,че е приятел на д-р Начев и веднага ми даде лист за нова операция,дефакто нови 450 лв.По стечение на обстоятелсвата и най-вече от мисълта,че има нещо гнило не отидох там,не се подложих на тази операция.След няколко месеца потърсих друг специялис,обясних му как стоят нещата и при прегледа се останови че кистата е пораснала още,видяха ми листа от лапароскопията и ми обясниха,че ми е направена само диагностика,нито кистата е махната,нито пък са се постарали и срастванията да се отсранят,което би било редно да се направи.Сега ми предстои ново ходене по мъките,най - вероятно ще правя нова лапароскопия,но трябва да сте сигурни,че няма да е при този д-р Начев.Просто съм възмутена даже тази дума не е достатъчна да опиша колко съм бясна,че все още има лекари който лмтят само за пари и на практика нищо не правят.Пропада ми процедура инвитро,защото с тези кисти няма смисъл да се прави каквото и да било......Помислете си дали да му плащате на д-ра за избор на екип,който не си върши работата.