Благодаря за бързата реакция, Бийст!
Аз си представям нещата така: да се създаде база данни, в която всеки може да добави своя графика. От падащо меню да може да се избира типът графика. /По-долу ще напиша типовете графики, които ми хрумват/ Добавянето обаче да става в предварителна база в очакване на одобрение на администратор, т.е. някой, който да провери дали графиката е подходяща за съответната категория. Да има и полета за допълнителни разяснения, бележки и т.н. След одобряване графиката се премества във видимата за всички потребители база данни, от която пък потребителите по предварително зададени критерии да могат да се селектира търсета графика.
Типове графики според мен:
- цикъл без овулация
- цикъл, завършил с бременност
- стимулиран цикъл /не знам дали там някой мери БТ
, но все пак добавям/
- цикъл в който се е образувала киста
- цикъл при ПКЯ
- графика със скъсена лутеална фаза
- графика с двуфазност /тук имах предвид да се добавят различни образци на двуфазност, като например такива с рязка граница между фазите, такива в които покачването на БТ не е толкова рязко, със и без покачване до 37 градуса, с равни стойности на БТ през отделните дни или с променливи такива и т.н./
Тези критерии за въвеждане/търсене могат да се кръстосват с други: възраст, дължина на цикъла, ден на овулация и т.н.
Извинете, ако съм допуснала някакви безсмислици, все пак предложението ми може да послужи като чернова и нещата да се прекроят максимално и най-правилно.
Считам, че подобна база данни ще е много полезна за всички.
Поздрави!