desssi, и аз, както повечето момичета тук, съм го преживяла два пъти и знам за какво говориш. Ще се справиш! От това не се умира! Не че това е някакво успокоение за теб точно в момента, но си мисли, че за някои жени пътят към срещата с техните деца е малко по-дълъг и болезнен, отколкото при други. Ще ти призная нещо, регистрирах се специално заради теб, за да ти вдъхна кураж! Иначе чета темите от форума вече година и половина и в историите на момичетата открих много полезни неща за себе си както в емоционален план, така и като практически съвети. При мен проблемът е, че след абразиото вече година и нещо нямам цикъл. Правиха ми какви ли не изследвания, пих всякакви хормонални. Сега по съвет на лекаря ще направя и хистероскопия, защото имал съмнение, че може да се е получило слепване след абразиото. Както виждаш, болката има много лица, но и надеждата също. Аз въпреки възрастта, все още се надявам, че аз и моето бебе вече пътуваме един към друг и скоро ще се срещнем. Не се плаши от пътя! Пожелавам ти от сърце всичко да е наред!
P. S. Ужасно съм разсеяна! Чак сега видях, че историята на desssi е с "прясната" дата - август, 2006!!! desssi, надявам се, че вече си добре и извинявай за позакъснялата подкрепа!!!