HELIANTHUS толкова съжалявам, че минаваш през това и стискам палци скоро да се похвалиш с добри новини. Дано откриете скоро причината и да се радваш на леко бебеене
От моя мисед минаха почти 6 месеца, но все още го чувствам като, че беше вчера като ми разбиха сърцето с новината. Най-неприятни са сънищата, сънувам бебе, без да виждам лицето и се опитвам да го гушна, но все не успявам. Ужас. А наскоро една колежка черпи, минала е третия месец, и така й завидях, че чак се мразя. За момент чак нея мразех, защото тя повтаряше, че не искала второ, не искала да минава пак през това ,защото било ужасно, но ето че тя е късметлийка, а аз не. Мина ми естествено, радвам се за нея, там вътре расте малко бебче
Пак опитваме с моя мъж от два месеца и се надявам скоро да стане, но толкова въпроси и съмнения ме вълнуват постоянно, че си мисля, че се побърквам. Знам, че хората опитват с години, но това време ми се струва, че е спряло откакто стана, а толкова искам да си имаме една малка сладка комбинация от двама ни.
Момичета, вие как се справяте с тези мисли? Моите приятелки са или бременни, или мислят за второ и избягвам да говоря с тях за вълненията ми, за да не им пълня главите с лоши варианти. А и за щастие, те не са минавали през това.