0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

problem s cikula
« -: Юли 31, 2006, 19:03:48 pm »
poslednite mi dva cikula sa prez 19 dena.a uli mesec mi doide na devetnaidtiq den i sled 10 dena otnovo.mnogo se pritesnqvam i ne znam na kakvo se dulji tova.molq,pomognete mi.
Re: problem s cikula
« Отговор #1 -: Юли 31, 2006, 19:23:16 pm »
Посети лекар, този проблем не може да бъде разрешен по друг начин. Не се притеснявай от прегледа, ще си много по-спокойна след него, сигурна съм. Успех!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Юли 31, 2006, 21:15:18 pm »
poslednite mi dva cikula sa prez 19 dena.a uli mesec mi doide na devetnaidtiq den i sled 10 dena otnovo.mnogo se pritesnqvam i ne znam na kakvo se dulji tova.molq,pomognete mi.
Мила задължително посети лекар!!!Причините могат да са много....но ние  само ще гадаем тука!!!!!!Лекар найдобре ще прецени!!!!
Аз преди години имах подобен проблем почна да ми идва през 10-15 дена....отидох на лекар.....пуснаха ми изследвания и се оказа хормонален дисбаланс!!!!!Пих  1 година ДИАНЕ35 ...но още на втория месец всичко беше ок!!!!Така че миличка няма смисъл да се тревожиш .....по добре отиди на лекар за да се установи причината и да се коригира!!!!!Успех!!!Пиши как са нещата! :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Юли 31, 2006, 22:24:20 pm »

Пиши на кирилица!